Archives for 

pikavippi

Nettivippi

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pikavippi ilman tekstiviestiä Nettivipistä

Nettivippi on lainapalvelu josta voit hakea myös pikavippiä ilman tekstiviestiä. Lainanhaku onnistuu kokonaan ilmaisella verkkohakemuksella. Nettivippi toimii OK Money Finance Oy:n alaisuudessa joka on yksi suomen luotetuimmista rahoitusyhtiöistä. Se on valittu jo kolme kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi pikavippiyritykseksi.

Lainasummat ovat väliltä 60e ja 1000e. 18 – 19 vuotiaat uudet asiakkaat voivat hakea yhdessä erässä takaisinmaksettavia 60e, 120e ja 240e pikavippejä. Yli 20-vuotias kanta-asiakas voi hakea lisäksi 360e vippiä. Yli 23-vuotiaat uudet asiakkaat voivat hakea kaikkia summia aina 1000 euroon asti (poislukien 360e pikavippi). Takaisinmaksuaika vaihtelee pikavipin suuruuden mukaan, voit tarkistaa ajat sivun lopussa olevasta taulukosta. Suurimmissa lainoissa maksuaikaa on jopa 3 kuukautta.

Pikavipin ilman tekstiviestiä saaminen edellyttää että olet lainanantajan vaatiman ikärajan ylittänyt, vakituisesti suomessa asuva henkilö. Omaat lisäksi moitteettomat luottotiedot sekä verkkopankkitunnukset palveluun tunnistautumista varten. Asiakaspalvelun puhelintuki on tavoitettavissa maanantaista sunnuntaihin kello 7-23 välisenä aikana.

Risicum

Risicum kotisivu kuvakaappaus

Risicum pikavippi esittely ja kokemuksia

Vuonna 2005 perustettu Risicum (DFC Nordic Oy) on yksi suomen tunnetuimpia ja hyvämaineisimpia pikavippejä. Skandinaavisen konsernin rahoituspalveluja on käyttänyt menestyksekkäästi jo yli 400.000 suomalaista ja ruotsalaista asiakasta. Risicumin yksi tärkeimmistä toimintaperiaatteista on läpinäkyvyys. Voit siis luottaa että hinnoittelussa, lainaehdoissa tai asiakaspalvelussa ei tule epäselvyyksiä tai yllätyksiä.

Risicum tarjoaa käytännössä kaksi erilaista vakuudetonta pikalainatuotetta:

Joustolaina on aina käytettävissä oleva luottotili jonka luottoraja on 2050 euroa. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen voit nostaa haluamasi summan (min. 50€) käyttöösi koska tahansa. Nostetun summan takaisinmaksun jälkeen koko luottoraja on jälleen käytettävissä. Lainasta maksetaan 39% vuotuista nimelliskorkoa sekä 12.5% nostopalkkio. Kulut maksetaan luonnollisesti vain käyttöön otetusta summasta.

Kertalaina on perinteisempi pikavippi eli maksat vain lainaamasi summan kuluineen takaisin sovitun aikataulun mukaan etkä ole tämän jälkeen sitoutunut pidempään asiakkuuteen. Kertalainaa voi hakea 500€, 750€ tai 1000€ ja se maksetaan takaisin tasaerissä yhden vuoden kuluessa. Kertalainan vuotuinen nimelliskorko on 24.5% ja lisäksi peritään kertaluonteinen 9,25% nostopalkkio.

Lainan hakijan tulee olla 20-75 vuotias ja vakituisesti suomessa asuva henkilö. Luottotietojen tulee olla kunnossa ja hakijalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset käytössään. Hakijaa vaaditaan myös toimittamaan todiste työ- tai eläketuloista.

Risicum asiakaspalvelu on auki ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat siirtyvät tilillesi välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Vivus

Vivus kotisivu kuvakaappaus

Ilmainen pikavippi Vivukselta!

Vivus (4finance Oy) on todennäköisesti markkinoiden reiluin pikavippi. Vivus tarjoaa uusille asiakkaille vakuudettoman pikavipin täysin ilman kuluja tai korkoa aina 400 euroon asti. Voit siis hakea ilmaista pikavippiä 10 – 400 euroa, maksat takaisin vain lainaamasi rahasumman!

Lainasumman voi valita vapaasti aina 2010 euroon asti mutta kaikista yli 400 euron pikavipeistä peritään kohtuulliset korkokulut. Suurempia summia voivat hakea sekä uudet että vanhat asiakkaat. Myös laina-aika on vapaasti valittavissa ja sitä saa maksimissaan 30 vuorokautta. Eräpäivää on kuitenkin mahdollista siirtää 14 tai 30 päivää eteenpäin maksua vastaan. Sopimus tehdään aina 2010€ lainalle mutta voit nostaa käyttöösi vain tarvitsemasi summan ja kuluja maksat vain käyttöön otetusta osasta.

Lainahakemus täytetään aina ilmaiseksi netissä. Vivus pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttänyt suomen kansalainen jolla ei ole luottohäiriömerkintää ja joka omistaa suomalaisen pankkitilin verkkopankkitunnuksineen. Laina on tililläsi välittömästi jos myönteinen lainapäätös on annettu klo 7-23 välisenä aikana.

Vivus asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7-23, la 10-18 ja su 10-14.

Vippi24

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Vippi24 pikavippi nopeasti

Vippi24 (Vipster Oy) on pikavippeihin ja pieniin kulutusluottoihin erikoistunut lainanantaja. Vipster Oy omistaa myös toisen, ehkä Suomen tunnetuimman pikavippipalvelun eli Vippi.fi:n. Uusille asiakkaille Vippi24 tarjoaa 50€ – 1000€ pikavippejä nopeasti. Vanhoille asiakkaille lainasummat ovat 50€, 100€, 150€, 200€, 250€, 300€, 400€, 500€, 600€, 700€, 800€, 900€ ja 1000€. Laina-aika on summasta riippuen 7, 14, 30 tai 90 vuorokautta. Alaikäraja on 18-vuotta ja ikäräjät vaihtelevat hieman sen mukaan oletko hakenut ennen Vippi24 pikavippiä. Katso tarkemmat tiedot alla olevista taulukoista. Lainahakemus täytetään netissä ja kun olet tunnistautunut, lainaa voi hakea jatkossa pelkällä tekstiviestillä. Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa, omistaa julkinen matkapuhelinliittymä ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Lainaa voi hakea 24-tuntia vuorokaudessa ja rahansiirto tapahtuu klo 7 ja 23 välisenä aikana. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18. Vippi24 on Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen ja sillä on Avainlippu merkkinä palvelun Suomalaisuudesta.

Everyday

Everyday kotisivu kuvakaappaus

Lainaa rahaa Everyday:ltä nopeasti

Everyday (OPR-Vakuus Oy) on vuonna 2008 perustettu lainapalvelu. Itse yritys on rekisteröity jo vuonna 2006. Everydayn pikavippivalikoima on monipuolinen kun haluat lainata rahaa 20-2000€. Lainasopimus tehdään aina 2000€ maksimisummalle mutta asiakas voi itse päättää paljonko siitä ottaa kerralla käyttöönsä. Pankkitilille nostot hoituvat kätevästi kännykällä. Miniminosto on 20 euroa ja kuluja maksetaan vain käyttöön otetusta summasta. Everyday on siis kuin luottokortti kännykässä.

Everyday lainan nostokulu on 15% nostetusta summasta ja kun maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä niin mitään muita kuluja ei peritä. Yhdessä erässä maksava saa lainan nostopäivästä riippuen keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Lainan voi maksaa takaisin myös useammissa, pienemmissä erissä. Kokonaiskuluissa Everyday on vertailuissamme keskikastia.

Lainaa myönnetään 18-75 vuotiaalle hyvin raha-asiansa hoitaneelle Suomen kansalaiselle. Matkapuhelinliittymä on pakollinen lainaa hakiessa. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8-20 ja rahansiirrot tapahtuvat joka päivä klo 8-22.

Vippi.fi

Nopeaa pikavippiä tarjoaa Vippi.fi

Vippi.fi (Vipster Oy) on ehkä suomen tunnetuin pikavippiyritys ja yksi luotettavimpia paikkoja hakea nopeaa pikavippiä. Vipster on aloittanut toimintansa jo 2007 joten mistään uudesta yhtiöstä ei ole kyse. Vippi.fi tarjoaa pikalainoja kahdessa eri kategoriassa: pikavippi (50 – 400€) ja pienlaina (500 – 1000€). Yli 18-vuotiaalle ensimmäinen myönnettävä laina voi olla 50 – 100€, yli 20-vuotiaalle 50 – 200€ ja yli 23-vuotiaalle 50 – 400€. Seuraavaa lainaa hakiessa eli kanta-asiakkaille lainat ovat: yli 18-vuotiaalle 50 – 200€, yli 20-vuotiaalle 50 – 400€ ja yli 23-vuotiaalle 50 – 1000€. Laina-aika on summasta riippuen 7, 14, 30 tai 90 päivää ja eräpäivän siirto onnistuu tarvittaessa 7-21 päivällä. Jos maksat lainan takaisin ennen laina-ajan puoltaväliä saat nopean maksajan edun joka on käytännössä tuntuva alennus lainan kuluista. Vippi.fi lainaa voi hakea vakituisesti suomessa asuva, julkisen matkapuhelinliittymän ja moitteettomat luottotiedot omaava henkilö. Lainaa voi hakea tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18.

Viestilaina

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Lainaa tekstiviestillä Viestilainasta

Viestilaina (Suomen Viestilaina Oy) on vuonna 2005 toimintansa aloittanut täysin Suomalainen, rahoituspalveluihin erikoistunut yhtiö. Viestilaina on yksi Suomen ensimmäisiä pikavippiyrityksiä ja onkin vakiinnuttanut asemansa luotettavana pienlainapalveluna. Viestilaina on erikoistunut pieniin ja keskisuuriin pikavippeihin, lainasummat ovat 50€, 100€, 200€, 300€, 400€ ja 500€, 600€, 700€, 800€, 900€ ja 1000€. Kaikki lainasummat ovat tarjolla myös uusille asiakkaille. Maksuajan voi valita, se on joko 15pv (1 maksuerä), 30pv (1 maksuerä), 60pv (2 erää) tai 90pv (3 erää) summasta riippuen. Eräpäivää voi siirtää viikon eteenpäin pelkän 5€ tekstiviestin hinnalla. Viestilainan hakeminen edellyttää että olet yli 18-vuotias, hyvin raha-asiasi hoitanut henkilö jolla on vakituinen osoite Suomessa. Ensimmäinen laina haetaan tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksin mutta jatkossa lainan voi hakea pelkällä tekstiviestillä tai ilmaisella nettihakemuksella. Viestilaina asiakaspalvelu on avoinna ma-la klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 13-17.

Suomivippi

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Luotettava pikalaina Suomivipistä

Suomivippi on nimensä mukaisesta Suomalainen luotettava pikalaina. Suomivipiltä saat 50 – 1000€ pikalainaa vakuudetta ja ilman takaajaa. 18-20 vuotiaille uusille asiakkaille tarjolla on max. 100€ suuruinen pikalaina, yli 20-vuotiaille uusille asiakkaille max. 200€ ja uusille yli 25-vuotiaille asiakkaille maksimissaan 400€ ensilaina. Kanta-asiakas eli ensimmäisen lainansa takaisinmaksanut asiakas voi hakea lainoja aina 1000€ asti. Suomivipin maksuaika on 30, 60 tai 90 vuorokautta lainasummasta riippuen. Uudet asiakkaat hakevat lainaa verkkohakemuksella ja tunnistautuvat verkkopankkitunnuksilla. Kanta-asiakkaat voivat hakea pikalainaa nopeasti tekstiviestitse. Pikalainaa voi hakea 24-tuntia , asiakaspalvelu on avoinna ja lainahakemukset käsitellään ma-la klo 8-20 ja sunnuntaina klo 12-18. Rahat tulevat tilille minuuteissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Lainanhakijan tulee olla Suomessa asuva, Suomen kansalaisuuden omaava luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö.

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi kotisivu kuvakaappaus

Nopea laina tilille Pikavippi.fi:stä

Pikavippi.fi lainat myöntää suomalaisten omistama OPR-vakuus Oy. Pikavippi.fi on alan johtavia toimijoita ja on myöntänyt kymmenen toimintavuotensa aikana jo yli miljoona pikavippiä.

Pikavippi.fi myöntää nopeaa lainaa joko 100, 200 tai 300 euroa. Lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä 30vrk kuluttua tai kuudessa kuukausittain maksettavassa erässä. Maksamalla pikavipin yhdessä erässä säästät kokonaiskuluissa mutta myös pidempiaikaiset lainat ovat kohtuullisesti hinnoiteltuja (todellinen vuosikorko 49,6 %). Pikavippi on kertaluonteinen eli asiakas ei sitoudu minkäänlaisen luottotilin käyttöön. Pikavippi on siis hyvä ratkaisu äkillisiin ja yllättäviin pieniin menoihin.

Pikavippiä voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Maksuhäiriömerkintä voi pienentää haettavaa lainaa tai estää lainansaannin kokonaan mutta tämä on tapauskohtaista. Hakijalla tulee olla myös oma matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset.

Uusia asiakkaita ei syrjitä, lainasummat ja kulut ovat samat olit sitten uusi tai vanha asiakas. Lainan hakeminen käy näppärästi täysin ilmaisella nettihakemuksella tai PIN-koodin luomisen jälkeen myös tekstiviestillä.. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat saa palvelun aukioloaikoina (klo 8-22) todella nopeasti, jopa minuuteissa omalle pankkitilille.

OKmoney

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

OKmoney kulutusluotto

OKmoney (OKmoney Finance Oy) on Turkulainen vuonna 2007 perustettu pikavippiyhtiö joka myöntää kuukausittain tuhansia turvallisia lainoja ja kulutusluottoja. Okmoney valittiin parhaaksi Taloustutkimuksen yhteisvaikutusvertailussa ”Pienlainat ja Kulutusluotot 2009 & 2010”. 18-vuotta täyttäneille, uusille tai vanhoille asiakkaille tarjolla on 50 – 200€ pikavippejä. 20-vuotta täyttäneille uusille asiakkaille summat ovat myös 50-200e mutta vanhoille, yli 20-vuotiaille summat ovat 50-400€. Yli 23-vuotias uusi asiakas voi hakea tekstiviestillä 50 – 400€ lainaa ja netin kautta 500 – 1000€ kulutusluottoa.  Yli 23-vuotiaille vanhoille asiakkaille on tarjolla kaikki kulutusluottosummat eli 50€, 100€, 150€,  200€, 250€, 300€, 400€, 500€, 600€, 700€, 800€, 900€ ja 1000€. OKmoney lainoja voi hakea ikä-ehdot täyttävä, Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainan voi maksaa takaisin 14, 30 tai 90 vuorokauden kuluessa lainan määrästä riippuen. Palvelussa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksillä ja tämän jälkeen lainaa voi hakea suoraan tilille pelkällä tekstiviestillä. Asiakaspalvelu on auki koko viikon klo 7–23. Lainaa voi hakea koska tahansa mutta rahat siirretään vain aukioloaikoina. Pikavipeille voi hakea viikon lisämaksuaikaa pelkällä tekstiviestillä.

Rahahana

Pienlainaa nopeasti tilille Rahahanasta

Rahahana (Lauroo Finance Oy) on pieniin ja lyhytaikaisiin pienlainoihin erikoistunut yhtiö. Lainasummat uusille asiakkaille ovat 50€ tai 100€ sekä kanta-asiakkaille 50€, 100€, 150€, 200€ ja 250€. Kaikkien lainojen laina-aika on 14 vuorokautta ja lainoja voi hakea vähintään 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Katso tarkemmat ikärajaehdot lainataulukosta (alla). Eräpäivää voi siirtää tekstiviestillä 8 vuorokautta kerrallaan lisämaksua vastaan. Rahahana pienlainaa voi hakea joko verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Suurimpien pankkien asiakkaat saavat pienlainan nopeasti pankkitilille jopa  minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Rahahana asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-22 ja lauantaina klo 10-21.

Ferratum

Ferratum kotisivu kuvakaappaus

Luotettava Ferratum pikavippi

Ferratum (Ferratum Finland Oy) kuvailee itseään maailman rehellisimmäksi pikalainafirmaksi. Ferratum onkin yksi Suomen tunnetuimmista pikalainayrityksistä josta lainanhaku on aina luotettavaa. Pikavippien hintoihin ei lisätä minkäänlaisia piilokuluja ja esimerkiksi lainanhaku on aina ilmaista oli päätös sitten myönteinen tai kielteinen. Myös asiakaspalvelunumero on täysin maksuton joka on todella harvinaista.

Ferratum myöntää lainoja 21-vuotta täyttäneille, luottokelpoisille, raha-asiansa hyvin suorittaneille henkilöille. Hakijalla tulee olla myös oma sähköpostiosoite, pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Uudet asiakkaat voivat hakea Ferratumin Koroton-pikavippiä joka on nimensä mukaisesti täysin koroton! Korotonta vippiä voi hakea 50 – 300€ ja takaisinmaksuaikaa saa valintansa mukaan seitsemästä päivästä aina kuukauteen. Mitään jekkua tässä ei ole, tuote on Ferratumin tervetulotoivotus uusille asiakkaille.

Ensimmäisen lainan takaisinmaksun jälkeen tai jos lainantarve on suurempi kuin 300 euroa niin asiakas voi ottaa käyttöönsä Ferratumin Joustava-luoton. Joustava on kohtuullisesti hinnoiteltu ja sen eri kokoiset lainat löytyvät vertailumme edullisempien lainojen joukosta. Joustoa voi hakea 100 – 2000 euroa ja takaisinmaksutahdin voi valita itse. Minierä on kuitenkin aina 150€/kk.

Ferratum-asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse joka päivä vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen voi jättää koska tahansa mutta uusien lainojen käsittely ja siirto tilille tapahtuu klo 7.00-23.00.

Vippiluotto

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Vippiluotto pienlainat helposti

Vippiluotto (Luoteen Sirtox Oy) on vuonna 2007 perustettu pikavippipalvelu. Vippiluotosta saat 60€ – 2000€ pienlainat helposti. 20-23 vuotiaan ensilaina on enintään 200€ ja yli 23-vuotiaan 600€. Suurempia summia voi hakea kun edellinen laina on maksettu onnistuneesti takaisin. 60€ – 500€ lainoissa maksuaika on aina 30 päivää ja 600€ – 1000€ lainoissa 60 päivää. Yli 1000 euron lainat maksetaan takaisin 90 tai 120vrk kuluessa. Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia voi hakea yli 20-vuotias Suomen kansalainen jolla on moitteettomat maksutiedot. Vippiluotto-palvelussa luodaan aina ensin PIN-koodi verkkopankkitunnistautumista hyväksikäyttäen jonka jälkeen lainaa voi hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Lainaa voi hakea arkisin kello 9 – 21 ja viikonloppuisin kello 11- 19.

Rahapuu

Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Nopea laina Rahapuusta

Rahapuu (Maxmani Oy) on pikalainapalvelu josta saat haettua 50e, 100e ja 200e lainoja. Valikoima on siis varsin suppea ja takaisinmaksuaikakin on aina 14 vuorokautta, kyseessä tosiaan on siis nopea laina. Uusille asiakkaille on tarjolla pienemmät lainasummat eli 50 ja 100 e. Kanta-asiakas voi hakea myös isointa eli 200 e lainaa. Lainaa haetaan aina nopeasti tekstiviestillä mutta palveluun pitää ensin tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Ikäraja on palvelussa hilattu varsin korkeaksi eli lainaa voi hakea vain 21-vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla pitää olla julkinen matkapuhelinnumero, hänen pitää olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa sekä omata moitteettomat luottotiedot.  Lainaa voi hakea 24-tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä mutta hakemukset käsitellään klo 7-23. Rahapuu asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-16. Rahapuu on hiljattain hyväksytty Suomen Pienlainayhdistyksen jäseneksi joka tarkoittaa sitä että yritys sitoutuu noudattamaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä.