Archives for 

vivus

Vivus

Vivus kotisivu kuvakaappaus

Ilmainen pikavippi Vivukselta!

Vivus (4finance Oy) on todennäköisesti markkinoiden reiluin pikavippi. Vivus tarjoaa uusille asiakkaille vakuudettoman pikavipin täysin ilman kuluja tai korkoa aina 400 euroon asti. Voit siis hakea ilmaista pikavippiä 10 – 400 euroa, maksat takaisin vain lainaamasi rahasumman!

Lainasumman voi valita vapaasti aina 2010 euroon asti mutta kaikista yli 400 euron pikavipeistä peritään kohtuulliset korkokulut. Suurempia summia voivat hakea sekä uudet että vanhat asiakkaat. Myös laina-aika on vapaasti valittavissa ja sitä saa maksimissaan 30 vuorokautta. Eräpäivää on kuitenkin mahdollista siirtää 14 tai 30 päivää eteenpäin maksua vastaan. Sopimus tehdään aina 2010€ lainalle mutta voit nostaa käyttöösi vain tarvitsemasi summan ja kuluja maksat vain käyttöön otetusta osasta.

Lainahakemus täytetään aina ilmaiseksi netissä. Vivus pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttänyt suomen kansalainen jolla ei ole luottohäiriömerkintää ja joka omistaa suomalaisen pankkitilin verkkopankkitunnuksineen. Laina on tililläsi välittömästi jos myönteinen lainapäätös on annettu klo 7-23 välisenä aikana.

Vivus asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7-23, la 10-18 ja su 10-14.