Kulutusluotot vertailussa

Kun pikavippivertailun, korkeintaan 1000€ pikalaina ei ole riittävä tarpeisiisi niin ratkaisu on isompi, 1000€ – 40000€ kulutusluotto. Kulutusluotolla voidaan tarkoittaa oikeastaan minkälaista lainaa tahansa lähteestä riippuen mutta Pikavippivelhossa kulutusluotolla tarkoitetaan tuhannen tai yli tuhannen euron luottoa jolla voidaan rahoittaa kulutushyödykkeiden ja palveluiden hankintoja, pääsääntöisesti kulutusluoton voi kuitenkin käyttää mihin tahansa eikä sinulta kysytä käyttötarkoitusta lainaa hakiessasi. Kulutusluotot ovat vakuudettomia eikä takaajia tarvita. Kulutusluoton voi saada yhtä nopeasti tilille kuin pikavipinkin eli parhaimmillaan minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisestä. Kulutusluottojen lainaehdot ovat yleensä hieman tiukemmat kuin pikavippien. Esimerkiksi ikärajat ovat korkeammat, verkkopankkitunnistautuminen vaaditaan kuten myös vakituinen asuinpaikka Suomessa ja joskus myös jonkin tietyn rajan ylittävät säännölliset tulot. Maksuajat vaihtelevat kuukausista aina jopa viiteen vuoteen.  Kun siis tarvitset lainaa yli 1000€ on vakuudeton kulutusluotto helppo tapa lainata rahaa vaivattomasti ja nopeasti.

Valitse vertailtava kulutusluottosumma

1000€ 1500€ 2000€ 2500€ 3000€ 3500€ 4000€ 5000€ 10000€ 20000€
Jos olet etsimässä pienempää lainaa niin tutustu 20 – 1000€ pikavippivertailuumme!

Vertailussamme edullisimpia kulutusluottoja ovat

Credit24.fi pikavippi

Credit24 (IPF Digital Finland Oy)

Vertailussa parhaiten menestyi Credit24.fi jonka 1000 – 3000 euron vakuudettomat kulutusluotot ovat suomen edullisimmat. Myös 600, 700, 800 ja 900 euron pikavipeissä on edullisimmat kokonaiskulut. Kulutusluottojen kuukausikorko on vain 3,43%. Luoton voi maksaa takaisin 1-24 kuukauden kuluessa ja ikärajavaatimus on vain 19 vuotta.

Hae tätä kulutusluottoa

Bigbank lainapalvelun kotisivu

Bigbank (Bigbank AS Suomen sivuliike)

Bigbank antaa hinnoittelussa hyvän vastuksen Credit24:lle. 2000€ ja 3000€ vakuudettomat kulutusluotot ovat toiseksi edullisimmat ja 3500 – 20.000€ luotot ovat kokonaiskuluiltaan joko edullisimpia tai toiseksi edullisimpia. Laina-ajan voi valita kuuden kuukauden ja kymmenen vuoden väliltä. Bigbankista voi hakea lainaa kun on vähintään 22-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa

Hae joustavaa Euroloan vippiä

Euroloan (Euroloan Consumer Finance Oyj)

Euroloanin 1000 – 5000 euron kulutusluotot ovat myös vertailumme parhaasta päästä. Erityisesti kun laina-aika on vähintään 24 kuukautta, Euroloanin on yksi edullisimmista tai edullisin vaihtoehto. Euroloanin kulutusluotoille voi valita maksuajaksi joko 12 tai 24 kuukautta ja ikäraja on alin mahdollinen eli 18 vuotta.

Hae tätä kulutusluottoa

Kuvakaappaus Halino lainapalvelusta

Halino (TF Bank AB, Suomen sivuliike)

Halino eli entinen Halens-laina ei välttämättä ole vertailumme aivan edullisimpia luottoja mutta yrityksen tunnettavuus, luotettavuus, toimiva palvelukokonaisuus sekä vain 18 vuoden ikäraja tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon. Kokonaiskulutkin ovat vertailun keskikastin edullisemmalla puolella. Maksuaikaa 100 – 3000€ Halino-luotolle saa jopa viisi vuotta.

Hae tätä kulutusluottoa

Kulutusluottohakemuksen kilpailuttaminen

Kulutusluottohakemuksen voi nykyään kilpailuttaa myös automaattisesti. Tähän tarkoitukseen suosittelemme alla mainittuja palveluita.

Kun jätät kulutusluottohakemuksen näihin palveluihin, hakemuksesi kilpailutetaan useiden lainanantajien kesken. Tämän jälkeen sinulle tarjotaan automaattisesti edullisinta kulutusluottoa tai voit itse selata saamiasi tarjouksia. Voit siis hakea yhdellä hakemuksella kulutusluottoa monesta eri paikasta. Kokemuksesta tiedän että edullisimmat kulutusluotot löytyvät lähes poikkeuksetta itse vertailemalla joten muista tutkia vertailussamme hintoja ennen kuin hyväksyt saamasi tarjouksen. Kilpailutushakemuksen täyttämällä ja lähettämällä et vielä sitoudu ottamaan lainaa!

Kilpailuta kulutusluottosi Freedom Rahoituksella

Freedom Rahoitus (Freedom Rahoitus Oy)

Freedom Rahoitus kilpailuttaa hakemasi lainan kymmenen eri rahoitusyhtiön kesken. Yhtiöt ovat hyvämaineisia ja luotettavia kuten Svea Ekonomi, Nordax Bank ja Collector. Lainaa voi hakea 500 – 40000€ ilman vakuuksia tai takaajaa ja laina-ajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa

Etua.fi lainahakemuksen kilpailutus

Etua (Etua Oy)

Etua.fi kilpailuttaa hakemuksesi jopa 16 eri rahoitusyhtiön kesken. Tunnetuimpia näistä ovat Aktia, Danske Bank, Hypo, Bigbank ja Nordax Bank. Valittavissa olevat lainasummat ovat 2000 – 40000€ ja laina-ajaksi voi valita 1 – 15 vuotta. Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa

Vertaislainat

Markkinoiden uusin ja innovatiivisin pikalainamuoto ovat nk. vertaislainat. Vertaislaina on käytännössä välityspalvelun kautta haettava, toiselta yksityishenkilöltä otettava laina. Vertaislainapalvelussa yksityishenkilöt siis lainaavat (sijoittavat) rahaa toisille yksityishenkilöille. Lainanhakija voi itse määrittää lainasumman laina-ajan ja maksettavan koron. Lainan saa jos palvelussa on sillä hetkellä tarjolla hakua vastaavaa lainaa. Vertaislainapalvelussa tulosi ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat todella oleellisesti lainansaantimahdollisuuksiin sillä sijoittajat (yksityiset lainanantajat) haluavat suojata rahojaan lainaamalla ne mahdollisimman hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle.

Tässä Pikavippivelhon suosittelemat vertaislainapalvelut

Lainaa rahaa toisilta yksityishenkilöiltä

Fixura (Fixura Ab Oy)

Fixura on todennäköisesti tunnetuin ja hyvämaineisin vertaislainapalvelu. Tämän johdosta palvelussa on myös eniten yksityisiä lainanantajia joten lainansaantimahdollisuudet ovat parhaimmat. Fixurasta voi hakea lainaa 1000 – 10000€ ja laina-ajaksi voi valita 2, 3, 4 tai 5 vuotta. Korkotason voi valita väliltä 6 – 27%. Vertaislainan hakijan tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt.

Hae tätä kulutusluottoa

Kuvakaappaus Fellow Finance lainapalvelusta

Fellow Finance (Fellow Finance Oyj)

Fellow Finance on ollut viimeaikoina paljon esillä mediassa ja se on tuonut palveluun runsaasti sijoittajia. Tämä luonnollisesti parantaa edullisen lainan saantimahdollisuuksia. Voit hakea vertaislainaa 500 – 10000 euroa ja laina-aika on 24 – 60kk. Korko määräytyy aina hakemuskohtaisesti ja se on alkaen 8%. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa

Kuvakaappaus Lainaaja.fi vertaislainapalvelusta

Lainaaja (Vertaislaina Oy)

Lainaaja on myös tunnettu vertaislainapalvelu mutta täällä lainaaja ei itse pääse valitsemaan haluamaansa korkoa. Saamasi korkotarjous määräytyy sen mukaan millaisia sijoitustoimeksiantoja palveluun on sillä hetkellä annettu. Lainasummat ja maksuajatkin ovat hieman suppeammat. Lainaa voi hakea 800 – 5000 euroa ja laina-aika on joko 24 tai 36 kuukautta. Lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa