Pikavippi prepaid liittymällä

Joitain lainoja hakiessa henkilötiedot varmistetaan matkapuhelinliittymän tiedoista jolloin prepaid-liittymää ei luonnollisestikaan voida käyttää hyväksi sillä tällaisen voi kuka tahansa hakea kioskilta ilman henkilöllisyystodistusta. Vaikka lainan hakeminen onnistuisi verkossa täytettävällä hakemuksella niin usein siihenkään ei hyväksytä prepaid- tai salaista numeroa.

Joiltain yrityksiltä on kuitenkin mahdollista saada pikavippiä prepaid liittymällä tai täysin ilman puhelinta. Olemme koonneet alle listan lainanantajista joilta irtoaa pikavippi prepaid liittymälläkin. Tällöin tunnistautumiseen käytetään joko verkkopankkitunnuksia (TUPAS) tai postiin lähetettävää sopimusta. Jos valitset paperisen sopimuksen niin lainaa haetaan soittamalla lainanantajalle ja henkilötietosi tarkistetaan Postissa kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, hyväksyt lainan ehdot allekirjoittamalla sopimuksen ja lähettämällä sopimuksen takaisin lainanantajalle.

Kummassakaan menetelmässä ei siis tarvita rekisteröityä matkapuhelinliittymää tunnistautumiseen tai lainan hakuun. Uutta lainaa palvelusta jossa olet tunnistautunut voit jatkossa hakea verkkohakemuksella tai prepaid-liittymästä lähetetyllä tekstiviestillä johon liität oman henkilökohtaisen PIN-koodisi joka luodaan tunnistautumisen yhteydessä.

Näistä palveluista saat pikavipin prepaid-liittymällä

Kuvakaappaus Credigo lainapalvelusta

Credigo (Northmill Oy)

Kaikkia Credigo.fi lainoja voi hakea vaikka sinulla olisi prepaid- tai salainen matkapuhelinliittymä. Lainaa haetaan verkkohakemuksella johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksin. Tiedon lainan hyväksymisestä saat tekstiviestinä ja tämän jälkeen rahat ovat lähes välittömästi tililläsi. Credigo lainasummat ovat 100 – 2500e ja maksuaika 12 – 60kk. Alaikäraja on 20 vuotta.

Hae lainaa Prepaid-liittymällä

Lainaa rahaa Everyday palvelusta

Everyday (OPR-Vakuus Oy)

Everyday pikavippiä kuten kaikkia muitakin OPR-Vakuus Oy:n lainoja voi hakea prepaid-numerolla. Lainahakemus täytetään netissä OPR-Online palvelussa johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksin. Lainaa voi hakea 20 – 2000 euroa ja takaisinmaksuaikavaihtoehtoja on runsaasti. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Lue lisää Everyday lainapalvelusta.

Hae lainaa Prepaid-liittymällä

Bigbank lainapalvelun kotisivu

BigBank (Bigbank AS Suomen sivuliike)

BigBankilta löytyy vertailumme edullisimmat kulutusluotot ja mikä parasta, niiden hakeminen onnistuu prepaid-liittymästa. Verkossa täytettävään hakemukseen tarvitaan puhelinnumero mutta siihen kelpaa myös prepaid-numero. Hakemuksen allekirjoittamiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset. BigBankilta voi hakea 2000 – 20.000 euron kulutusluottoja ja laina-aikaa on mahdollista sada jopa 10 vuotta. Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias. Lue lisää Bigbank kulutusluotoista.

Hae lainaa Prepaid-liittymällä

Hae joustavaa Euroloan vippiä

Euroloan (Euroloan Consumer Finance Oyj)

Euroloanin 100€ – 5000€ pikavippiä haetaan verkossa täytettävällä hakemuksella. Henkilötiedot voi varmentaa verkkopankkitunnuksilla. Lainan nosto onnistuu ilman puhelinta My.euroloan verkkopalvelusta. Euroloan lainoille voi hakea 3 – 24 kuukauden maksuaikaa ja hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Lue lisää Euroloan pikavipeistä.

Hae lainaa Prepaid-liittymällä