Lue kokemuksia Rahalaitos lainoista

Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos (Eone Oy) tarjoaa lainaa uudella ja innovatiivisella tavalla. Täyttämällä yhden lainahakemuksen, et saa vain yhtä lainatarjousta vaan parhaimmillaan jopa kymmenen eri tarjousta joista voit itse valita edullisimman. Rahalaitos hoitaa kilpailutuksen puolestasi ja mikä parasta, tämä on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään ennen kuin olet vastaaottanut tarjoukset ja (halutessasi) hyväksynyt niistä yhden. Palvelu on perustettu vuonna 2011 joten kokemuksia lainojen kilpailuttamisesta on jo runsaasti. Tämän lisäksi yrityksellä on AAA-luottoluokitus ja Avainlippu jotka molemmat kielivät luotettavasta ja turvallisesta palvelusta.

Rahalaitoksen kautta voit hakea 500 – 40000 euron pikalainan ilman vakuuksia tai takaajia. Lainoille saa maksuaikaa kahdesta aina kahteentoista vuoteen. Näin joustava maksuaika takaa että isonkin lainan kuukausierät on mahdollista saada kohtuullisiksi. Hakemasi lainan kokonaiskulut selviävät vasta kun olet hyväksynyt yhden tarjouksista joten emme voi tässä perehtyä kuluihin tarkemmin. Lainan kilpailuttamalla on kuitenkin todennäköistä että korko on kilpailukykyinen.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla vähintään 10000 euron vuositulot eikä aiempia maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa joka parantaa yleensä lainansaantimahdolisuuksia.

Miksi kilpailuttaa laina Rahoituslaitoksessa?

  • Kilpailuttamalla on kokemuksemme mukaan mahdollista saada lainaa hyvinkin matalalla korolla
  • Ilmainen lainahakemus, kilpailutus tehdään puolestasi
  • Et sitoudu mihinkään ennen kuin näet lainatarjoukset ja hyväksyt niistä yhden
  • Todella laaja valikoima lainasummia ja takaisinmaksuaikoja
  • Luotettava, AAA-luottoluokituksella ja Avainlipulla palkittu yritys
  • Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa jolloin lainansaanti helpottuu

Rahalaitos yhteistyökumppanit

Rahalaitos toimii lainanvälittäjänä ja kilpailuttaa lainasi useiden yhteistyöpankkien ja rahoituslaitosten kesken. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat: Avida Finans, Bigbank, Cashbuddy, Collector Bank, Credento, Euroloan, Fellow Finance, Halino, Lainaamo, Nordax Bank, Ostosraha, Svea Ekonomi.

Onko Rahalaitos luotettava?

Rahalaitosta ylläpitävälle Eone Oy:lle on myönnettu AAA-luottoluokitus joka on merkki erittäin vakavaraisesta yrityksestä. Lisäksi palvelulle on myönnetty Avainlippu joka kertoo että palvelu on tuotettu suomessa ja että se on luotettava.

Heti palvelun etusivulle saavuttaessa yhteys sivustoon on vahvasti SSL-suojattu. Lainahakemuksen voi siis täyttää turvallisin mielin ja hakemuksessa annettuja tietoja käsitellään aina luottamuksellisesti.

Heti palvelun etusivulta löytyy kaikki tarvittavat yhteystiedot kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite, y-tunnus, postiosoite ja rekisteriseloste.

Rahalaitos lainataulukko

Olemme koonneet alle esimerkkihintoja Rahalaitoksen välittämistä lainoista ja mahdollisista kuukausieristä. Muista kuitenkin että lainan lopulliset kulut selviävät vasta kun olet saanut henkilökohtaiset lainatarjouksesi.

PikavippiyhtiöLainaAikaKulutYhteensäErät1 eräIkäUusilleLainahakemus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitos asiakaspalvelun aukioloajat ovat ma-to 9.30 – 16.30 ja pe 9.30 – 15.00

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
09 2311 3670asiakaspalvelu@rahalaitos.fi
Rahalaitos.fi / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Onko sinulla kokemuksia Rahalaitos lainasta? Arvostele palvelu ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.