Kuvakaappaus Viikinkilaina joustoluottopalvelusta

Joustoluotto heti tilille Viikinkilainasta

Mahtipontisesti nimetty Viikinkilaina on Top Finance Oy:n uusin lainapalvelu. Palvelusta voi hakea 100 – 2000 euron joustoluottoa heti tilille. Koska laina on joustoluotto-tyyppinen, saat nostettavasta summasta riipumatta aina käyttöösi 2000 euron luottorajan. Voit nostaa luottorajan puitteissa haluamasi lainasumman tilillesi ja kulut maksat vain nostamastasi summasta.

Viikinkilainan Joustoluotosta tekemäsi nostot maksetaan takaisin nostoa seuraavan kuun lopussa tai osamaksulla jolloin kuukausittainen minimierä on 20% avoimesta saldosta. Nostetusta summasta maksetaan ainoastaan 25% nostoprovisio kun laina maksetaan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Kun laina-aika on pidempi, maksat lisäksi osamaksusopimuksen mukaista 7.5%/kk korkoa (jäljellä olevasta pääomasta).

Viikinkilainaa voi hakea kätevästi nettihakemuksella. Kun hakemuksesi on hyväksytty (aukioloaikoina ma-la 8-22 ja su 12-18), voit nostaa tarvitsemasi summan joko netissä tai tekstiviestillä. Rahat siirtyvät lähes välittömästi pankkitilillesi ja saat tekstiviestivahvistuksen kun näin tapahtuu. Viikinkilaina joustolainaa voivat hakea vähintään 21-vuotiaat, luottokelpoiset ja suomessa asuvat henkilöt. Hakijalla tulee olla oma suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Miksi valita Viikinkilaina Joustoluotto

  • Palvelua ylläpitää tunnettu ja luotettava suomalainen rahoitusyhtiö
  • Saat käyttöösi 2000 euron luottorajan josta voit tehdä haluamasi suuruisen noston koska tahansa
  • Voit nostaa kerralla koko 2000 euroa tai pienempiä summia tarpeen mukaan
  • Saat tarvitsemasi joustoluoton heti tilille helposti tekstiviestin lähettämällä
  • Maksa laina takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä (jopa 60vrk maksuaikaa) ja kuluina peritään ainoastaan nostoprovisio
  • Osamaksusopimuksella maksuaikaa saa tarvittaessa enemmän

Onko Viikinkilaina luotettava?

Viikinkilaina-palvelua pyörittää tunnettu suomalainen yritys joka on tarjonnut rahoituspalveluita vuodesta 2005. Luottohakemus täytetään netissä suojatussa verkkoyhteydessä ja henkilötiedot varmennetaan aina verkkopankkitunnuksin.

Verkkosivustolta löytyy kaikki tarvittavat yhteystiedot kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyntiosoite ja postiosoite.

Viikinkilaina joustoluotot

Alta löydät kokonaiskulut kaikille Viikinkilainan lainasummille kun laina maksetaan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä. Saat siis minimissään taulukossa mainitun 30vrk maksuajan mutta kun suoritat noston heti kuun alussa, maksuaikaa tulee jopa 60vrk.

PikavippiyhtiöLainaAikaKulutYhteensäErät1 eräIkäUusilleLainahakemus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Puhelin Sähköposti Postiosoite Käyntiosoite
040 378 9958 asiakaspalvelu@viikinkilaina.fi Top Finance Oy
PL 12, 20320 Turku
Yliopistonkatu 12 b A 4
20100 Turku

Onko sinulla kokemuksia Viikinkilaina joustoluotosta? Äänestä ja kerro kokemuksesi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (Ei vielä ääniä)
Loading...
Avainsanat: 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.