Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Perinteisiin pankkilainoihin tarvitaan yleensä lainan takaaja tai jokin vakuus jolla pankki turvaa lainan takaisinmaksun. Takaaja on siis henkilö jolta laina peritään siinä tapauksessa että lainanmaksaja ei pysty lainaansa hoitamaan. Vakuus on jokin lainanottajan omistama rahanarvoinen asia kuten asunto tai auto jonka lainanantaja ottaa vakuudeksi lainan takaisinmaksusta. Nykyään on mahdollista hakea jopa 40000€ lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Olemme listanneet alle viisi suosittelemaamme vakuudetonta lainaa joita voi hakea ilman takaajaa.

Lainaa ilman vakuuksia näiltä lainanantajilta

Risicum pikavipit ja kulutusluotot

Risicum (DFC Nordic Oy)

Risicum on yksi suomen tunnetuimmista ja pitkäaikaisimmista pikalainapalveluista. Palvelua voi siis käyttää luottavaisin mielin. Risicumista voit hakea 500 – 1000 euron Kertalainan tai 50 – 2050 euron Joustolainan (luottotili). Kumpaankaan ei tarvita vakuutta tai takaajaa. Lainanhakijan tulee olla vähintää 20-vuotias. Lue lisää Risicum kulutusluotosta.

Hae tätä lainaa ilman vakuuksia

Credit24.fi pikavippi

Credit24 (IPF Digital Finland Oy)

Hintavertailuissamme edullisimpia 600 – 3000 euron Credit24 pikalainoja voi hakea täysin ilman vakuuksia tai lainan takaajaa. Laina-aikaa on mahdollista saada 1 – 24 kuukautta ja hakijan tulee olla vähintään 19-vuotias. Credit24-lainojen kuukausikorko on vain 3,43% joka on ennenkuulumattoman edullinen tarjous! Lue lisää Credit24 pikavipeistä.

Hae tätä lainaa ilman vakuuksia

Limiitti pikavippi kuvakaappaus

Limiitti (Tact Finance Oyj)

Miltä kuulostaisi vakuudettoman lainan lisäksi ILMAINEN laina? Tämä on mahdollista eikä tarjoukseen liity mitään piilokuluja. Kun lainaat ensimmäistä kertaa Limiitti.fi palvelussa 50 – 500 euroa niin maksat takaisin vain lainaamasi summan. Korkoa tai muita kuluja ei peritä. Laina-aika on korkeintaan 45 päivää ja hakijan tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt. Tutustu Limiitti kuluttomaan pikavippiin tarkemmin.

Hae tätä lainaa ilman vakuuksia

Lainaa rahaa Everyday palvelusta

Everyday (OPR-Vakuus Oy)

Everyday.fi on yksi Suomen tunnetuimmista pikalainapalveluista ja täten myös yksi luotettavimmista palveluista. Everyday:stä voit hakea lainaa ilman vakuuksia 20 – 2000 euroa. Maksuaikaa lainalle saa yhdestä kuuteen kuukauteen. Lainanhakijalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää. Lue lisää Everyday pikalainapalvelusta.

Hae tätä lainaa ilman vakuuksia

Bigbank lainapalvelun kotisivu

Bigbank (Bigbank AS Suomen sivuliike)

Bigbankilta voit hakea suuremman luoton esimerkiksi keirriöremonttia tai auton hankintaa varten ilman minkäänlaista vakuutta tai takaajia. Lainattavat summat ovat 2000€ – 20000€ ja laina-aika voi olla maksimissaan 10 vuotta. Ikäraja on 22 vuotta ja hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessa tulonsa. Katso miten helppoa on Bigbank lainan hakeminen netistä.

Hae tätä lainaa ilman vakuuksia