Freedomrahoitus kotisivu kuvakaappaus

Kilpailuta kulutusluotto Freedom Rahoituksella

Freedom Rahoitus (Freedom rahoitus Oy) on uniikki pikalainapalvelu sillä sen kautta voi hakea ja kilpailuttaa lainan usealta eri lainanantajalta. Freedom Rahoitus on siis kulutusluottojen välittämiseen erikoistunut yhtiö. Freedomrahoituksen kautta voi hakea 500€ – 40000€ luottoja jopa 15 vuoden maksuajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan käyttötarkoitusta ei kysytä. Lainan korko on alkaen 6%.

Täyttämällä hakemuksen saat juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen joka takaa kilpailukykyisen korkohinnoittelun. Freedom Rahoitus pyytää puolestasi hakuehtoihisi sopivan lainatarjouksen kymmenestä eri pankista ja rahoituslaitoksesta. Tämän jälkeen saat tarjoukset nähtäväksesi ja voit rauhassa valita tarjotuista vaihtoehdoista itsellesi parhaan tai edullisimman. Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja hakulomakkeen lähettämällä et vielä sitoudu mihinkään.

Lainansaamisen edellytyksenä on vähintään 20-vuoden ikä, moitteettomat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kulutusluoton kilpailuttamisen etuja ovat:

  • Kulutusluottohakemuksesi kilpailutetaan useiden lainantarjoajien kesken ja sinulle tarjotaan edullisinta vaihtoehtoa
  • Et sitoudu mihinkään ennen kuin olet nähnyt henkilökohtaiset lainatarjouksesi ja hyväksynyt niistä yhden
  • Voit saada jopa 40.000€ kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia tilillesi parissa päivässä
  • Täytä lainahakemus ilmaiseksi netissä tai jätä soittopyyntö jos haluat henkilökohtaista neuvontaa ja apua
  • Lainan voi maksaa takaisin suunniteltua nopeammin ilman lisäkuluja

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Freedom Rahoitus on yksi suomen pitkäaikaisimpia lainapalveluita ja palvelu on pysynyt lähes muuttumattomana pikalainoja koskevien lakiuudistuksienkin jälkeen.

Freedom rahoituksen sivulta löytyy kaikki asianmukaiset tiedot kuten puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite. Palvelun turvallisuus on taattu suojatulla verkkoyhteydellä ja verkkopankkitunnistautumisella.

Freedom Rahoitukseen jätetyt kulutusluottohakemukset kilpailutetaan tunnetuilla ja luotettavilla lainanantajilla. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat mm. Svea Ekonomi, Nordax Bank, Bigbank ja Resurs Bank.

Freedom Rahoitus kulutusluotot

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista hakea 500-40000€ vakuudettomia kulutusluottoja. Lainan korko on aina yksilöllinen ja se ilmoitetaan saamiesi tarjousten yhteydessä. Koron suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi sinun luotonottokykysi, laina-aika ja lainan määrä. Alla olevasta taulukosta näet kokonaiskustannukset 11% esimerkkikorolla laskettuna. Lopullisesta lainanantajasta riippuen, lainaan saattaa liittyä myös muita maksuja kuten perustamismaksu tai tilinhoitomaksu. Näet kaikki mahdolliset kulut saamastasi lainatarjouksesta ennen sen hyväksymistä.

PikavippiyhtiöLainaAikaKulutYhteensäErät1 eräIkäUusilleLainahakemus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
(09) 4241 4400asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fiFreedom Rahoitus Oy
Ahventie 4,
02170 Espoo

Onko sinulla kokemuksia Freedom Rahoitus kulutusluotosta? Arvostele palvelu ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (18 ääntä)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.