Lainaa pankkitunnuksilla

Lähes kaikkia pikavippejä voi hakea pelkillä pankkitunnuksilla eli turvallista TUPAS tunnistautumispalvelua hyväksikäyttäen. Sen lisäksi että TUPAS on erittäin turvallinen tapa hakea lainaa, säästät myös lainanhaun kuluissa sillä sinun ei tarvitse lähettää tai vastaanottaa maksullisia tekstiviestejä.

Pankkitunnuksien käyttö ei välttämättä ole nopein tapa hakea lainaa mutta etu on myös se että et tarvitse omaa matkapuhelinliittymää, vähintään jokin Prepaid-liittymä joskus kuitenkin vaaditaan. Et tarvitse lainan vakuuksia tai takaajia kun haet lainaa pankkitunnuksilla.

Näistä palveluista saat lainaa pankkitunnuksilla

Kuvakaappaus Ainalaina sivustosta

Ainalaina (Oy Netford Capital Ltd)

Suosittu Ainalaina ei käytä hakuprosessissa tekstiviestejä. Hakemuksen yhteydessä tunnistaudut käyttäen pankkitunnuksia ja saat rahat tilille välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Ainalainaa voit hakea korkeintaan 2000 euroa ja laina maksetaan takaisin 50-2000€ kuukausierissä. Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Lue lisää Ainalaina pikavipeistä.

Hae tätä lainaa

Risicum pikavipit ja kulutusluotot

Risicum (DFC Nordic Oy)

Risicumin pikalainapalvelussa kirjaudut sisään verkkopankkitunnuksilla ja täytät verkkohakemuksen. Mitään muuta ei tarvita. Lainan voit valita kahdesta eri vaihtoehdosta. 500 – 1000€ Kertalaina (pikavippi) tai 50 – 2050€ Joustolaina (luottotili). Takaisinmaksu tapahtuu vähintään 50 euron kuukausierissä. Hakijan alaikäraja on 20 vuotta. Lue lisää Risicum lainoista.

Hae tätä lainaa

Ilmainen pikavippi Vivukselta!

Vivus (4finance Oy)

Vivus pikavippihakemus laaditaan netissä ja varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Kahden ensimmäisen lainan jälkeen puhelimellakin haku on mahdollista mutta ei pakollista. Kun olet uusi asiakas, saat ensimmäisen lainasi 300 euroon asti täysin ilman korkoa ja kuluja. Laina-ajan voi valita 3-30 vuorokauden väliltä. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt. Lue miten helppoa on ilmaisen pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla.

Hae tätä lainaa

Bigbank lainapalvelun kotisivu

Bigbank (Bigbank AS Suomen sivuliike)

Bigbankista on mahdollista hakea suurempaakin lainaa, jopa 20.000 euroon asti TUPAS-tunnistautumalla. Bigbank lainojen kokonaiskulut ovat vertailumme edullisimpia ja kun maksat lainan takaisin 60 vuorokauden kuluessa, et maksa mitään kuluja! Tämän mahdollistaa Bigbankin 60 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Laina-aikaa saa kuitenkin tarvittaessa jopa 10 vuotta. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Lue miten Bigbank lainaa haetaan netistä pankkitunnuksilla.

Hae tätä lainaa