Nopeaa pikavippiä tarjoaa Vippi.fi

Vippi.fi (Vipster Oy) on ehkä suomen tunnetuin pikavippiyritys ja yksi luotettavimpia paikkoja hakea nopeaa pikavippiä. Vipster on aloittanut toimintansa jo 2007 joten mistään uudesta yhtiöstä ei ole kyse. Vippi.fi tarjoaa pikalainoja kahdessa eri kategoriassa: pikavippi (50 – 400€) ja pienlaina (500 – 1000€). Yli 18-vuotiaalle ensimmäinen myönnettävä laina voi olla 50 – 100€, yli 20-vuotiaalle 50 – 200€ ja yli 23-vuotiaalle 50 – 400€. Seuraavaa lainaa hakiessa eli kanta-asiakkaille lainat ovat: yli 18-vuotiaalle 50 – 200€, yli 20-vuotiaalle 50 – 400€ ja yli 23-vuotiaalle 50 – 1000€. Laina-aika on summasta riippuen 7, 14, 30 tai 90 päivää ja eräpäivän siirto onnistuu tarvittaessa 7-21 päivällä. Jos maksat lainan takaisin ennen laina-ajan puoltaväliä saat nopean maksajan edun joka on käytännössä tuntuva alennus lainan kuluista. Vippi.fi lainaa voi hakea vakituisesti suomessa asuva, julkisen matkapuhelinliittymän ja moitteettomat luottotiedot omaava henkilö. Lainaa voi hakea tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18.

Vippi.fi:n valtteja ovat

 • Toimintaa pyörittävä Vipster Oy on tunnettu ja luotettava pikavippiyhtiö
 • 50€ – 1000€ nopeaa pikavippiä omalle tilille reaaliajassa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Vippi.fi:stä voi uusi asiakas saada jopa 400€ pikavippiä ja 18 vuotiaskin 100€ ensilainan.
 • Vippi.fi tarjoaa pikavippivertailumme toiseksi edullisimman 400€ pikavipin ja kolmanneksi edullisimmat 500€, 700€ ja 900€ pikavipit.
 • Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa, lainapäätöksen saat heti ruudulle
 • Jos maksat 14 päivän lainan takaisin 7 päivässä tai 30 päivän lainan 14 päivässä saat huomattavan alennuksen eli nopean maksajan edun
 • Vippi.fi on Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki tunnustuksena Suomalaisesta palvelusta

Ota pikalainaa tästä

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Vippi.fi sivusto on koko ajan suojatun yhteyden takana, ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihisi missään vaiheessa. Verkkosivulta löytyy kaikki oleelliset yhteystiedot eli asiakaspalvelun puhelinnumero, yhteydenottokaavake, käyntiosoite, postiosoite ja y-tunnus.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600-16470 (1,51 € per alkava min.)Sivustolla on yhteydenottolomakeVipster Oy
PL 219
20101 TURKU
Vipster Oy
Käsityöläiskatu 4a
20100 Turku

Samankaltaiset artikkelit

3 Kommenttia

 1. Tämän mestan mainoksia näkyy joka paikassa ja kun rahan tarvetta tuli niin päätin yrittään ensimmäistä pikavipiäni heiltä. Hain lainaa maanantaina (viikonloppuna ei kai saa haettua?) ja rahat tuli todellakin pikaisesti tilille. Ei tullut mitään ongelmia hoidin kyllä myls itse lainan pois mallikkaasti. Jos on pakko niin käytän myös jatkossa tätä vippaajaa. Jätän yhden tähden hinnasta pois kun eivät näköjään tämän sivun vertailun mukaan ole halvin.

 2. katsokaapa vippaajat tarkkaan laskuanne jonka saatte vippi.fi/vipsteriltä.omassani siihen on jo valmiiksi lisätty 5e viivästysmaksu vaikka eräpäivä olisi vasta 2.8.2012.meni maku koko firmasta.

 3. Moro
  Ekaa kertaa satuin tarvitsemaan pikavipin. Valikoimasta valitsin Vivus.fi, kun näytti olevan joka päivä auki ja vielä näin alkuillasta etenkin.

  Lainamäärä 200€… Sivuilla lukee, kuinka osuuspankin tilillä rahat ovat n.15.min…. vaan eipä kuulu eikä näy. Asiaskaspalvelu chat on tietenkin suljettu, sekä puhelinpalvelu. Laitoin vittuuntuneena sähköpostia, johon ei varmaan ihan äkkiä vastata.

  Eipä paljoa hyödytä vivuksesta rahaa saada jos parin päivän päästä antavat, kun ehtii jo ihan virallinen tilikin tulemaan.

  Syy miksi tämä juttu vit***** on se että kehtasivat kuitenkin laskun laittamaan sähköpostiin…. siis rahoista joita saa odotella….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *