Yrityslainaa ilman vakuuksia

Tarvitsetko yrityksellesi nopeasti lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa? Yrityksillekin on netissä tarjolla pikalainoja ja kokonaiskulut ovat lähes poikkeusetta edullisemmat kuin yksityisille asiakkaille tarkoitetuissa pikalainoissa. Yritykselle voi hakea pikalainaa jopa 50.000 euroa joten laina soveltuu erinomaisesti investointien tekemiseen, lisätyöntekijöiden palkkaamiseen tai odottamattomiin kustannuksiin. Sen lisäksi että vakuutta tai takaajia ei tarvita, etuja perinteiseen pankin myöntämään yrityslainaan on hakemuksen nopea käsittely, rahojen nopea maksu ja kevyemmät lainaan liittyvät paperityöt.

Mistä vakuudeton laina yritykselle?

Olemme koonneet alle esittelyt neljästä tunnetuimmasta yrityksille pikalainaa ilman vakuuksia myöntävästä yrityksestä. Hakijalla tulee luonnollisesti olla myönnetty ja voimassa oleva y-tunnus eli yrityksen täytyy kuulua kauppa-, ennakkoperintä- ja ALV-rekisteriin. Usein vaatimuksena on myös että yrityksen johto asuu Suomessa, yrityksellä on suomalainen pankkitili ja että yrityksellä on fyysinen toimipaikka.

Kuvakaappaus Ferratum Business yrityslainan kotisivulta

Ferratum Business (Ferratum Finland Oy)

Yksityislainojen puolella tunnettu ja erittäin menestynyt Ferratum tarjoaa nykyään vakuudettomia pikalainoja myös yrityksille. Lainasummat ovat 2000 – 50.000 euroa ja laina aikaa voi saada kuudesta kahteentoista kuukauteen. Ferratum Yrityslainan korko on keskimäärin 3%/kk lainan pääomasta, lopullinen korko muodostuu yrityksesi luottokelpoisuusarvioinnin perusteella. Lisäksi tulee maksaa 2.5% perustamismaksu.

Lainapäätöksen saat parhaimmillaan minuuteissa ja laina on käytössäsi yleensä seuraavana päivänä. Yrityksellä tulee olla alla vähintään 2 toimintavuotta ja vuosittainen, yli 75.000 euron liikevaihto. Lainan voi maksaa ilman lisäkuluja takaisin ennenaikaisesti jolloin korkokulut säästyvät. Lue lisää Ferratumin yrityslainasta.

Hae yrityslainaa ilman vakuuksia

FINRahoitus yrityslaina kuvakaappaus

FIN Yritysrahoitus (FIN Yritysrahoitus Oy)

Suomalainen FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksille 2000 – 5000 euron vakuudettomia lainoja. Takaisinmaksuajan voi valita väliltä 6 – 24 kuukautta. Tarjottavat lainasummat ovat siis huomattavasti pienemmät kuin Ferratumilla mutta myös lainan hakuehdot ovat hieman helpommat. Lainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset (liikevaihdolla ei ole väliä) ja eri yritysmuodot kuten osakeyhtiä, toiminimi tai kommandiittiyhtiö).

Yrityslainan vuotuinen nimelliskorko on 14.9%. Lisäksi lainasta peritään 299€ järjestelypalkkio sekä 15€/kk tilinhoitomaksu. Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri verkkohakemuksella. Lainapäätöksen saa parhaimmillaan saman päivän aikana. Lopuksi tulee vielä lähettää allekirjoitettu lainasopimus ja tämän jälkeen rahat ovat yrityksen tilillä 3 arkipäivän kuluessa.

Hae yrityslainaa ilman vakuuksia

Kuvakaappaus Rahaneuvos yrityslainan kotisivulta

Rahaneuvos (Rahaneuvos Oy)

Rahaneuvokselta voi hakea 400 – 2000 euroa yrityslainaa ilman vakuuksia. Valikoima on kuitenkin rajattu niin että uudet yritysasiakkaat voivat hakea vain 400 tai 600 euron lainoja. Hyvä puoli on se että ensimmäisen lainan saa ilman korkoa tai muita kuluja kun maksat takaisin 30vrk kuluessa! Et siis maksa takaisin muuta kuin lainaamasi summan.

Ensimmäisen lainan takaisinmaksun jälkeen voi hakea myös suurempia summia. Takaisinmaksuaikaa on aina 30 päivää ja lainaan lisätään korko- ja käsittelykulut. Lainahakemukset käsitellään arkisin klo 8 – 18 ja rahat tulevat tilille samana tai seuraavana arkipäivänä. Hakijaksi hyväksytään kaikki yritysmuodot eikä muita vaatimuksia ole kuin että lainahakemuksen tekee yrityksen kaupparekisteriin merkitty vastuuhenkilö.

Hae yrityslainaa ilman vakuuksia