Pikavippivertailu

Vertailutaulukkojemme avulla voit järjestää nopeasti vuonna tarjottavat pikavippituotteet esimerkiksi kokonaishinnan mukaiseen järjestykseen. Valitse alta lainasumma jonka tarjoajia haluat vertailla. Pikavippivertailutaulukot on järjestetty oletuksena takaisinmaksettavan summan mukaan (edullisin ylimpänä). Katso myös palveluumme lisätyt uudet pikavipit ja lista vertailustamme löytyvistä pikavippiyrityksistä jossa vertailet nopeasti lainamääriä, -aikoja ja ikärajoja. Jos taulukon tulkitseminen tuottaa vaikeuksia niin katso tästä lisäohjeistusta vertailuun.

Valitse lainasumma siirtyäksesi pikavippivertailuun

20€ 50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 600€ 700€ 800€ 900€ 1000€

Jos olet etsimässä isompaa pikalainaa niin tutustu 1000 – 20.000€ kulutusluottovertailuumme.

Pikavippivertailun edullisimmat

Tässä poimintoja pikavippivertailumme edullisimmista lainanantajista.

Hae luotettavaa Ferratum pikalainaa

Ferratum (Ferratum Finland Oy)

Ferratum tarjoaa pikavippivertailun edullisimmat lainat 50€ – 300€ summille. Tämän mahdollistaa Ferratumin tarjous uusille asiakkaille jonka mukaisesti ensilainan saa 300 euroon asti ilman korkoa tai muita kuluja. Kyllä, et maksa siis takaisin muuta kuin lainaamasi summan. Ilmaiseen pikavippin voi valita maksuajaksi 7, 15 tai 30 päivää. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Hae tätä pikavippiä

Ilmainen pikavippi Vivukselta!

Vivus (4finance Oy)

Myös Vivuksella on koroton ja kuluton tarjous uusille asiakkaille. Tarjouksen voi hyödyntää 20 – 400€ pikavipeissä. Kokonaiskulut näille lainasummille ovat siis pyöreät nolla! Ilmaiselle Vivus pikavipille saa maksuaikaa 3 – 30 päivää. Hakijoiden alaikäraja on 20 vuotta.

Hae tätä pikavippiä

Limiitti pikavippi kuvakaappaus

Limiitti (Tact Finance Oyj)

Limiitin kuluton pikavippi -tarjous on kaikkein laajin. Ilmaista pikavippiä saa korkeintaan 500 euroa ja maksuaikaa jopa 45 päivää (lainapäätöksen ajankohdasta riippuen). Lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias.

Hae tätä pikavippiä

Credit24.fi pikavippi

Credit24 (IPF Digital Finland Oy)

Vertailun edullisimmat 600, 700, 800, 900 ja 1000 euron pikavipit löytyvät kaikki samasta osoitteesta eli Credit24:ltä.  Pikavippien kuukausikorko on vain 3,43%. Pikavippi maksetaan takaisin 1 – 24 kuukauden kuluessa. Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias.

Hae tätä pikavippiä

Pikavipin hakeminen

Haettavan summan ja kokonaiskulujen lisäksi on hyvä tarkistaa taulukosta löytyvä ikäraja. Hakijan tulee olla vähintään tämän ikäinen saadakseen lainaa. Myös kuukausierän suuruuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Valitsemalla lyhyemmän tai pidemmän laina-ajan, kuukausierän suuruutta voi säätää haluamakseen. Kuukausierän tulee olla tarpeeksi pieni jotta sen pystyy kuukausittain maksamaan mutta toisaalta kun maksat liian pientä kuukausierää, lainan kokonaiskulut kasvavat turhaan. Koita siis löytää se kuuluisa kultainen keskitie.

Kun se sinulle edullisin pikavippi löytyy, voit siirtyä suoraan hakemuksen täyttöön lainanantajan palveluun käyttämällä pikavipin vierestä löytyvää linkkiä. Tästä eteenpäin käytännöt vaihtelevat hieman lainanantajasta riippuen mutta yleensä hakemus täytetään kätevästi netissä ja voit varmentaa henkilötietosi verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Useimmista palveluista lainapäätöksen saa välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen niin rahat siirretään ilmoittamallesi pankkitilille jopa välittömästi tai yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos jostain syystä lainahakemuksesi ei mene läpi yleensä tähän kerrotaan joku syy. Voit vapaasti hakea vastaavaa lainaa jostain muusta palvelusta.

Pikavippevertailu muistilista

Nämä asiat on hyvä pitää mielessä kun vertailet pikavippejä

  • Päättömästi lainanantajan valitsemalla maksat varmasti lainastasi liikaa, siksi vertailu kannattaa!
  • Kaikkia pikavippivertailu lainoja voi hakea ilman vakuuksia tai takaajaa
  • Pikavippi maksetaan nimensä mukaisesti tilillesi jopa samana päivänä
  • Hakemuksesi saatetaan hylätä jos sinulla on aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä