Lainojen yhdistäminen yhdeksi

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden korkeakorkoisten lainojen (kuten luottokorttilaina tai pikavippi) yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä tavoin lainojen takaisinmaksu on helpommin hallittavissa ja yleensä myös korko- ja muut kulut ovat pienemmät. Lainojen yhdistäminen tapahtuu siten että ensin lasketaan paljonko nykyisiä lainoja on yhteensä maksamatta ja tämän jälkeen hakemalla tulosta vastaava määrä uutta lainaa yhdestä paikasta. Uudella lainalla maksetaan kaikki vanhat lainat kokonaisuudessaan pois (lainoittajien täytyy tähän lain mukaan suostua) ja näinollen maksettavaksi jää vain yksi isompi laina.

Säästöä syntyy yleensä edullisemman koron lisäksi siitä että mahdollisia tilinhoito- tai muita kuukausimaksuja maksetaan enää yhdestä lainasta. On myös tarkeää että uudeksi lainaksi valitaan kokonaiskuluiltaan mahdollisimman edullinen laina ja että lainaan on mahdollista valita itselle sopivan suuruinen takaisinmaksuerä.

Suosituksemme lainojen yhdistämiseen

Periaatteessa vanhat lainat voi yhdistää millä tahansa sopivan kokoisella lainalla. Voit itse etsiä sinulle sopivan vaihtoehdon pikavippivertailustamme (20- 1000€) tai kulutusluottovertailustamme (1000 – 20000€). Tässä kuitenkin suosittelemamme rahoituspalvelut joiden tuotteet sopivat erinomaisesti lainojen yhdistämiseen.

Lainaa rahaa toisilta yksityishenkilöiltä

Fixura (Fixura Ab Oy)

Fixura on niinsanottu vertaislainapalvelu jossa ihmiset lainaavat rahaa toisilleen. Lainaaminen tapahtuu kuitenkin anonyymisti Fixura-välityspalvelun kautta. Palvelussa hakija valitsee itse lainan määrän (1000 – 10000€), laina-ajan (24 – 60kk) ja koron (6 – 27%). Lainaa saa jos haluttujen kriteerien mukaiselle lainalle löytyy palvelusta tarpeeksi yksityisrahoittajia. Lainan kokonaiskustannukset voivat siis jäädä hyvinkin mataliksi. Tämän ja laajan lainavalikoiman ansiosta Fixura soveltuu erittäin hyvien lainojen yhdistämiseen.

Yhdistä lainasi nyt!

Bigbank lainapalvelun kotisivu

Bigbank (Bigbank AS Suomen sivuliike)

Bigbankin suuremmat lainat ovat kokonaiskuluvertailumme halvimpia. Kalliiden pikkulainojen yhdistäminen Bigbankin edulliseksi kulutusluotoksi voi olla siis hyvinkin kannattavaa. Palvelusta voi hakea lainaa 10.000 euroon asti ja maksimissaan jopa 10 vuoden maksuaika takaa että kuukausierän saa riittävän pieneksi. Jos haluat yhdistää myös puolisosi lainat samaan niin sekin onnistuu. Tällöin voit hakea Bigbankista jopa 20.000 euron lainan.

Yhdistä lainasi nyt!

Kilpailuta kulutusluottosi Freedom Rahoituksella

Freedom Rahoitus (Freedom Rahoitus Oy)

Kun pieniä lainoja on päässyt kertymään paljon ja lainasumma todella suureksi, ratkaisu on Freedom Rahoitus. Freedom Rahoitukselta voit hakea lainaa jopa 40.000 euroa ja takaisinmaksuaikaa 15 vuotta. Mikä parasta, Freedom Rahoitus kilpailuttaa hakemuksesi mukaisen lainan jopa kymmenellä eri yhteistyöpankilla ja sinä voit valita tarjouksista parhaan. Et sitoudu mihinkään ennen kuin olet nähnyt tarjoukset ja hyväksynyt niistä yhden.

Yhdistä lainasi nyt!

Credit24.fi pikavippi

Credit24 (IPF Digital Finland Oy)

Jos yhdistettäviä lainoja ei ole kertynyt kovin montaa eikä lainasummat ole isoja niin paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen on Credit24. Credit24 tarjoaa lainavertailumme edullisimmat 600 – 3000 euron kulutusluotot. Jos lainatarpeesi osuu tähän haarukkaan niin maksat lainoistasi vain 3,43% kuukausikorkoa kun yhdistät ne Credit24 kulutusluotoksi. Maksuaikaa uudelle lainalle saat jopa 2 vuotta.

Yhdistä lainasi nyt!