Lainaa 5000 €

Vertailustamme löydät suositut, 5000e vakuudettomat lainat kokonaiskuluineen. Maksuaikaa 5000 euron lainalle voi saada jopa 10 vuotta mutta eroa edullisimman ja kalleimman kokonaiskuluissa on moninkymmenkertaisesti joten vertailu kannattaa.

Olemme järjestäneet taulukon valmiiksi edullisimmasta lainasta kalleimpaan. Voit muuttaa järjestystä klikkaamalla haluamasi sarakkeen otsikkoa ja rajata näytettäviä lainoja valitsemalla hakuehtoja tiputusvalikosta.

5000e lainat -muistilista

  • Mitoita laina oikein omiin tarpeisiin. Varmuuden vuoksi liian suuren lainan ottamalla maksat turhaan korkeampia korkokuluja. Muita lainoja voi vertailla klikkaamalla summaa sivupalkista.
  • Näitä lainoja voit hakea ilman takaajia tai vakuuksia.
  • Myöntävän lainapäätöksen voi saada jos hakija on ikärajan täyttävä suomen kansalainen jolla ei ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Joissain lainoissa vaaditaan myös säännölliset kulut.
  • Etkö löydä itsellesi sopivaa lainaa? Yksityishenkilöiden välinen vertaislaina saattaa olla sinulle oikea vaihtoehto. Katso eri lainavaihtoehdot Fixura-vertaislainapalvelusta.
  • Haetko lainaa yritykselle? Saat edullisemman lainan käyttämällä yrityksille tarkoitettua lainanaantajaa kuten Ferratum Business ja FINrahoitus.