Mistä laina ilman takaajaa?

Takaaja on henkilö joka lupautuu ottamaan vastuun lainan ottajan velasta. Jos joudutaan tilanteeseen jossa velan ottaja ei pysty maksamaan lainaansa niin velka peritään takaajan omaisuudesta. Takaaja voi olla kuka tahansa kolmas osapuoli mutta useimmiten se on joku lainaa hakevan lähipiiristä. Tämä voi johtaa ongelmatilanteissa vähintään erittäin kiusallisiin tilanteisiin joissa perhesuhteet ovat koetuksella.

Lainaa saa onneksi nykyään ilman takaajiakin. Suurin osa netissä toimivistä rahoituslaitoksista ei vaadi lainan hakijalta vakuuksia tai takaajia. Tässä suosittelemamme vaihtoehdot:

Credit24.fi pikavippi

Credit24 (IPF Digital Finland Oy)

Sen lisäksi että Credit24 lainoihin ei tarvita takausta tai vakuuksia, lainatuotteet olivat keskimäärin vertailumme edullisimpia. Lainasta peritään vain 3,43% kuukausikorkoa. Credit24 myöntää 50 – 3000 euron lainoja, 30pv – 24kk maksuajalla. Lainan hakijan tulee olla vähintään 19-vuotias ja hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö. Lue tarkemmin Credit24 pikavipeistä.

Hae lainaa ilman takaajia

Kulutusluotto heti tilille Ostosrahasta

Ostosraha (OPR-Vakuus Oy)

Ostosraha on yksi suomen tunnetuimmista ja luotettavimmista lainapalveluista. Ostosrahaa voi hakea 400 – 3000€ ilman vakuuksia tai takaajia. Laina maksetaan takaisin 12 – 60 kuukauden kuluessa. Kokonaiskuluiltaan Ostosrahan kulutusluotot ovat vertailumme keskitasoa. Hakijan tulee olla 20 – 75 vuotias Suomen kansalainen. Lue lisää Ostosraha kulutusluotoista.

Hae lainaa ilman takaajia

Etua.fi lainahakemuksen kilpailutus

Etua (Etua Oy)

Hieman isompaan lainatarpeeseen oivallinen valinta on Etua.fi jonka kaikkia lainoja saa ilman takaajia. Etua on niinsanottu lainojen kilpailutuspalvelu eli täyttämällä yhden hakemuksen, voit saada kilpailevia tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Et sitoudu lainan ottoon hakemuksen lähetettyäsi vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja vasta sen jälkeen päättää hyväksytkö jonkin niistä. Etua-lainaa voi hakea 2000 – 40.000 euroa ja maksuaikaa saa 12kk – 15 vuotta. Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias. Tutustu tarkemmin lainan kilpailutukseen.

Hae lainaa ilman takaajia

Kuvakaappaus Credigo lainapalvelusta

Credigo (Northmill Oy)

Cregidolta voit hakea 100 – 2500 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalle saa maksuaikaa 12 – 60 kuukautta. Credigo lainoissa ei ole avausmaksua, nostokuluja, laskutuslisää, tilinhoitopalkkiota tai muitakaan piilokuluja. Maksat takaisin vain koron ja lainaamasi summan. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias luottokelpoinen henkilö.

Hae lainaa ilman takaajia

Kuvakaappaus CashBuddy pikalainapalvelusta

CashBuddy (Cashbuddy Oy)

Cashbuddy tarjoaa 1000 – 3000 euron pikalainoja ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina-ajan voi valita 12kk – 60kk väliltä. Hakijan tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot sekä moitteeton luottohistoria. Lue lisää Cashbuddy:n pikalainoista.

Hae lainaa ilman takaajia