Kokemuksia Omalaina lainakilpailuttajasta

Omalaina kokemuksia

Omalaina (LVS Brokers Oy) on palvelu jossa kuka tahansa voi kilpailuttaa haluamansa kokoisen lainan täysin ilmaiseksi. Jo yli 300.000 asiakkaalla on kokemuksia Omalainasta ja se onkin yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista. Palvelun kautta voit kilpailuttaa 100 – 20.000 euron suuruisen lainan ja takaisinmaksuajan voit valita 1 – 10 vuoden väliltä. Lainan kokonaiskulut ovat aina henkilökohtaiset eli ne selviävät kun olet saanut lainatarjouksen.

Lainan kilpailutus toimii siten että täytät yhden lainahakemuksen Omalaina-palvelussa. Tämän jälkeen hakemuksesi kilpailutetaan useiden Omalaina yhteistyöpankkien ja rahoituslaitosten kesken. Lopuksi sinä saat tarkasteltavaksi tarjouksista edullisimman. Voit joko hyväksyä lainan tai jättää sen kokonaan ottamatta. Koko prosessi on hakijalle täysin maksuton. Sitoudut lainan ottamiseen vasta sen jälkeen kun olet tutustunut tarjoukseen tarkemmin ja lopulta hyväksynyt sen. Omalainan arvion mukaan lainapäätöksen ja rahat tilille voi saada jo saman päivän aikana.

Palvelusta lainaa hakevan tulee olla täysi-ikäinen (väh. 18v) ja moitteeton luottohistoria helpottaa lainansaantia. Myös korkeampi ikä (yli 22v), säännölliset tulot ja vakituinen työpaikka katsotaan positiivisiksi vaikuttajiksi lainapäätöksiä tehdessä.

Miksi valita Omalaina?

  • 100% Suomalainen lainanvälittäjä
  • Omalaina kehuu olevansa nopein lainojen kilpailutuspalvelu
  • Lainatarjouksen ja rahat tilille voi saada jo samana arkipäivänä
  • Valittavana runsaasti lainasummia sadasta eurosta kahteenkymmeneen tuhanteen euroon
  • Useista muista kilpailutuspalveluista poiketen voit siis kilpailuttaa myös pienemmän pikavipin
  • Laina-aika pisimmillään jopa 10 vuotta

Onko Omalaina luotettava?

Omalaina on 100% Suomalainen palvelu jolla on kokemusta jo yli 300.000 asiakkaan lainojen kilpailutuksesta. Verkkopalvelu on aina vahvasti SSL-suojattu joten sen käyttäminen on turvallista.

Palvelun etusivulta löytyy tarvittavat yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, y-tunnus ja postiosoite. Puhelintukea palvelulla ei ole. Jos tämä on sinulle tärkeä kriteeri niin suosittelemme siirtymään jonkin muun lainan kilpailutuspalvelun puoleen.

Omalaina lainataulukko

Tässä esimerkkejä suosituimmista lainasummista ja takaisinmaksuajoista. Taulukosta näet lainojen arvioidut kokonaiskulut ja kuukausierät. Lainan lopulliset kulut selviävät kuitenkin vasta kun olet saanut henkilökohtaisen tarjouksesi. Lainan hinta riippuu luottoluokituksestasi ja parhaimman tarjouksen tehneen rahoituslaitoksen hinnoittelusta.

PikavippiyhtiöLainaAikaKulutYhteensäErät1 eräIkäUusilleLainahakemus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
asiakaspalvelu@omalaina.fiLVS Brokers Oy

PL 640

00101 Helsinki

Onko sinulla kokemuksia Omalainasta? Arvostele palvelu ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 ääntä)
Ladataan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.