Reissuluotto pikalaina

Reissuluotto (J.W.-Yhtiöt Oy) on vuonna 2005 perustettu ja varsin tunnettu Suomalainen pikalainapalvelu. Reissuluotto on siis alan vanhimpia ja suurimpia toimijoita. Reissuluoton lainasummat ovat 60€ – 1500€. Lainaa voi hakea 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lainasummat 20-25-vuotiaalle ovat 60€- 500€, yli 25-vuotias voi hakea kaikkia lainasummia eli aina 1500 euroon asti. Rajoituksena on kuitenkin että ensilaina voi olla korkeintaan 500€ ja tästä suurempia lainoja voi hakea vasta kun pienempi laina on maksettu takaisin. Lainojen takaisinmaksuaika on summasta riippuen joko 30, 60 tai 90 päivää. Palveluun luodaan PIN-koodi verkkopankkitunnistautumista hyväksikäyttäen jonka jälkeen lainanhaku onnistuu pelkällä tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Reissuluotto asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9 – 21 ja lainapalvelu lisäksi viikonloppuisin klo 11 – 19.

Reissuluoton vahvuuksia ovat

  • Tunnettu ja pitkään toiminut luotettava pikalainapalvelu
  • Markkinoiden isoimmat pikalainat!
  • Jopa 1500€ pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Reissuluoton verkkosivulta löytyy nopeasti yrityksen y-tunnus ja kaikki oleelliset palvelun yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite. PIN-koodin luonti ja pikalainan verkkohakemus tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Reissuluotto lainat

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600 30 31 31 (1,33e / min + pvm)asiakaspalvelu@reissuluotto.fiJ.W.-Yhtiöt Oy
PL 43
15141 Lahti

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. J. W. Yhtiöt on käytännössä huijarifirma. Helsingin sanomissa oli juttu tästä toimijasta ja en ymmärrä miksi tätä tahoa ei ole laitettu toimintakieltoon Suomessa. Kenenkään ei pidä sotkeutua tämän firman pikavippeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *