Ensilaina uudelle asiakkaalle

Jos et ole aikaisemmin hakenut lainaa yritykseltä jolta haluat lainan ottaa niin hakemasi laina on nimeltään ensilaina. Lainaa jo aiemmin hakenut on siis kanta-asiakas tai VIP-asiakas. Pikavippiyrityksillä on yleensä tarjolla hieman erilaiset lainasummat uusille asiakkaille ja kanta-asiakkaille. Ensilainaksi tarjotaan useimmiten pieniä lainoja jonka takaisinmaksun jälkeen asiakkaan ja lainayrityksen välillä syntyy luottamus ja asiakas siirtyy kanta-asiakkaaksi. Poikkeuksia on sillä myös ensilainan hakija voi saada joiltain lainanantajilta isompaakin kulutusluottoa, jopa 40000 euroa. Kulutusluotto on periaatteessa sama asia kuin pikavippi tai pienlaina mutta lainasummat ovat yli 1000€. Listaamiimme kulutusluottoihin ja pienlainoihin (400 – 1000€) ei tarvita takaajia tai vakuuksia mutta sinun täytyy kuitenkin täyttää muut lainan ehdot kuten ikäraja. Alta näet viisi suosittelemaamme paikkaa mistä saat haettua kulutusluottoa tai keskikokoista pienlainaa vaikka olet ”ei-kanta-asiakas”.

Ensilainaksi suosittelemme / Isoimmat ensilainat

Kulutusluotto heti tilille Ostosrahasta

Ostosraha (OPR-Vakuus Oy)

Ostosraha lainaa uusille asiakkaille 400 – 3000 euron suuruisia kulutusluottoja. Lainasummat ja kulut ovat täysin samat kuin vanhoilla asiakkailla. Laina-ajan voi valita 12 ja 60 kuukauden väliltä. Hakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää. Lue lisää Ostosraha kulutusluotoista.

Hae tätä kulutusluottoa

Omalaina kulutusluotto kuvakaappaus

OmaLaina (LVS Brokers Oy)

OmaLaina.fi tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden 100 – 20.000 euron lainojen hakuun. Laina-aikaa saa valintansa mukaan yhdestä vuodesta aina kymmeneen vuoteen. Kilpailijoistaan Omalaina erottuu poikkeuksellisen matalalla ikärajallaan joka on vain 18 vuotta.

Hae tätä kulutusluottoa

Kuvakaappaus Rahalaitos kulutusluotto kotisivulta

Rahalaitos (Eone Oy)

Suurimmat ensilainat tarjoaa Rahalaitos. Palvelussa hakemuksesi kilpailutetaan useiden rahoitusyhtiöiden kesken ja sinä voit valita tarjouksista edullisimman. Palvelun kautta uudet asiakkaat voivat hakea jopa 40.000 euron vakuudettoman luoton. Laina-ajat ovat 1 – 12 vuotta ja hakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää.

Hae tätä kulutusluottoa

Kuvakaappaus Lainaamo.fi kulutusluottopalvelusta

Lainaamo (Lainaamo Oy)

Lainaamosta uudet asiakkaat voivat hakea jopa 15.000€ ensilainan. Vakuudettomia ovat kuitenkin vain summat kymmeneen tuhanteen euroon asti. Laina-ajaksi voi valita 1 – 7 vuotta ja hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Hae tätä kulutusluottoa