Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Minivippi Pienilainasta

Pienilaina (Alipes Oy) on yritys joka on erikoistunut ns. minivippeihin eli alle 200€ pikalainoihin. Lainasummat ovat 70€, 100€, 150€ ja 200€. 70-, 100- ja 150 euron lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä 14 päivän kuluttua. 200 euron lainoihin voi valita maksun yhdessä tai kahdessa erässä 28 päivän kuluessa. Lainalle on mahdollista hakea 8 vuorokautta lisää maksuaikaa kätevästi tekstiviestillä. Ensilainaa yli 19-vuotias voi hakea 70 euroa ja yli 21-vuotias 100 euroa. Kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin niin voit hakea seuraavaksi taulukossa pykälää isompaa lainaa. Ensimmäinen laina haetaan aina nettilomakkeella jolloin henkillöllisyytesi varmistetaan verkkopankkitunnuksilla. Jatkossa lainanhaku onnistuu tekstiviestillä. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden mutta maksut tapahtuvat palvelun aukioloaikoina eli arkisin klo 8-22 ja lauantaisin klo 9-20.

Pienilainan valtteja ovat

  • Pieni laina nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Pienilainan nettisivulta löytyy sähköpostiosoite, postiosoite ja y- tunnus mutta ei puhelinnumeroa. Tämä ei ainakaan herätä lisäluottamusta. Lainankaulomake täytetään suojatussa yhteydessä.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
info@pienilaina.fiPienilaina.fi
PL 75
02601 ESPOO

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *