Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Tilalle on avattu edullisempi Halino-lainapalvelu.

Halens luotto

Halens (Time Finans AB)  kulutusluotot ovat 100 – 3000 euron suuruisia, erittäin joustavalla takaisinmaksuajalla varustettuja lainoja. Muista lainantarjoajista poiketen voit hakea myös pienimpiä lainasummia todella pitkällä laina-ajalla. Kulut tässä järjestelyssä nousevat mutta takaisinmaksu helpottuu merkittävästi. Luoton voi maksaa takaisin 12, 24, 36, 48 tai 60 kuukauden kuluessa. Koron lisäksi muita ns. piilokuluja ei ole. Lainanhakijan tulee olla yli 22-vuotias  ja tällä pitää olla säännöllisiä työ- tai eläketuloja. Lainaa myönnetään vain vakituisesti suomessa asuvalle henkilölle joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Lainan hakeminen onnistuu helposti netissä ja päätöksen saat lähes välittömästi. Hyväksytyn lainan jälkeen saat kotiisi sopimuksen allekirjoitettavaksi. Rahat maksetaan heti tilillesi kun sopimus on palautettu allekirjoitettuna.

Halens luoton valtteja ovat

  • Pieniinkin lainoihin valittavissa todella pitkä takaisinmaksuaina
  • Ota lainastasi maksuvapaa kuukausi jos rahatilanne yllättäen huononee
  • Lainan voi maksaa takaisin sovittua aiemmin jolloin korkokulut säästyvät
  • Ei avaus-, kuukausi tai muita piilomaksuja
  • Luotto ilman vakuuksia ja takaajia

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0206 90191halens@timefinans.fiPL 5600, 00002 Helsinki

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. halvin vuoden kestävä 2000e luotto löytyi halensilta joten pistin sinne hakemuksen. ei tätä pikaluotoksi kyllä voi kutsua kun piti ihan kirjallinen sopimus palauttaa. rahat sai kuitenkin lopulta aika äkkiä. aikamoisesta pinteestä selvisin lainan avulla joten +++++

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *