Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pikavipit 24h vuorokaudessa Get Capital:sta

Get Capital (Get Capital Oy) on vuoden 2008 alussa avattu Suomalainen pikavippipalvelu. Get Capital tarjoaa vakuudetta 50-400€ pikavipit 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Vähintään 18-vuotta täyttänyt voi hakea 50€-, 19-vuotias 100€-, 21-vuotias 200€-, ja 23-vuotias korkeintaan 400€ pikavippiä. Lainat uusille asiakkaille ovat samat kuin edellä sillä poikkeuksella että alle 21-vuotias voi hakea enintään 50€ ensilainan. Laina-aika on joko 14- tai 30 vuorokautta ja tarpeen tullen lisämaksuaikaa voi hakea jälkikäteen viikon kerrallaan. Yli 25-vuotiaille kanta-asiakkaille on tarjolla myös 500-1000€ pienlainat jotka maksetaan takaisin joko kahden tai kolmen kuukauden kuluttua. Get Capital lainahakemuksen saa jätettyä joko netissä, soittamalla tai tekstiviestillä. Hakijan tulee asua Suomessa, omata häiriötön maksuhistoria ja julkinen puhelinnumero (ei-prepaid) tai verkkopankkitunnukset. Lainahakemukset käsitellään ja pikavipit maksetaan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina eli ma-la 8-22 ja su 12-21.

Miksi valita Get Capital?

  • Get Capital pikavipit ja pienlainat on hinnoiteltu kilpailukykyisesti
  • Get Capital:n 400e pikavippi on vertailumme toiseksi halvin
  • Voit hakea pikavipit 24h vuorokaudessa
  • Get Capital on luotettava Suomalainen lainatalo ja myöntänyt pikavippejä jo tuhansille Suomalaisille
  • Monipuoliset hakutavat: soittamalla, nettihakemuksella, tekstiviestillä
  • Get Capital on Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen mikä velvoittaa sen noudattamaan eettistä säännöstöä

Get Capital nettisivun ja lainanhaun turvallisuus

Lainan hakeminen vakavaraiselta Suomalaiselta yritykseltä kuten Get Capital on turvallista. Tätä tukevat koko ajan salattu yhteys verkkosivustoon ja sivulta löytyvät kattavat yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, käyntiosoite, puhelinnumero ja y-tunnus. Get Capital on lisäksi Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen ja täten sitoutunut noudattamaan sen eettisiä sääntöjä.

Get Capital yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600-16350 (1,90€ /min)asiakaspalvelu@getcapital.fiGet Capital Oy
Kauppakatu 18 C
40100 Jyväskylä

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *