Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Vakuudettomat lainat Helppovipistä

Helppovippi (Oy Botnia Finance Ab) on lainapalvelu joka lainaa vakuudetta 100e – 400e summia. Helppovippi lupaa lainapäätöksen parhaimmillaan viidessä minuutissa ja rahat asiakkaalle jopa 15 minuutissa. Uuden asiakkaan laina voi olla korkeintaan 200 euroa, tämän jälkeen onnistuneen takaisinmaksun jälkeen edetään portaittain aina maksimilainaan eli 400e asti. Lainojen takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta  mutta lainan voi maksaa takaisin aiemmin ja kun maksu tapahtuu viimeistään 14vrk kuluessa saa asiakas huomattavan alennuksen kuluista (ns. nopean maksajan etu). Lainaa voi hakea 24-vuotias, hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö. Hakijalla pitää olla myös GSM-liittymä (ei prepaid), pysyvä osoite ja pankkitili. Vippiä haetaan verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Lainapäätöksen saat tekstiviestinä. Vippiä voit hakea vuorokauden ympäri. Helppovippi asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00 – 17.00.

Helppovippi muistilista:

  • Uudelle asiakkaalle 200€ vakuudeton laina, myöhemmin jopa 400€ mahdollisia
  • Alaikäraja kaikille summille on 24-vuotta
  • Lainanhaku kätevästi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä
  • Lainapäätös jopa viidessä minuutissa ja rahat tilille viidessätoista

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Sivulla vieraillessa yhteys on koko ajan suojattu. Helppovipin verkkosivulta löytyvät kaikki tarvittavat yhteystiedot eli sähköpostiosoite, y-tunnus, asiakaspalvelun puhelinnumero ja postiosoite.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600-13060  (1,95 e / min + pvm)asiakaspalvelu@botniafinance.fiPL 46
65610 MUSTASAARI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *