Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Lainaa ilman takausta Joustolainasta

Joustolaina kuuluu ruotsalaiselle Collector Credit AB:lle joka on tunnettu luottomarkkinayritys. Emoyhtiö eli Collector AB on aloittanut toimintansa vuonna 1999 ja se tarjoaa yksityishenkilöille lainoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Joustolainan lainavalikoima on siitä erikoinen että jokaiseen lainan alkuun kuuluu yksi lyhennysvapaa vuosi jonka aikana maksetaan vain korko- ja hallinnointikulut. Laina aika on siis 2-4 vuotta kun lyhennysvapaa vuosi lasketaan mukaan. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Lainasummat ilman takausta ja vakuuksia ovat 1000e, 2000e, 3000e ja 4000e. Lainanhakijan tulee olla vähintään 25-vuotta täyttänyt, hänellä tulee olla vakituinen asuin- ja työpaikka Suomessa sekä moitteettomat luottotiedot ja vähintään 15000 euron vuositulot. Näiden tietojen tarkistamiseksi asiakkaan on toimitettava lainanantajalle kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta ja viimeisimmästä palkkatodistuksesta. Lainojen vuosikorko on 22% jonka lisäksi lainanottajan maksettavaksi tulee 60e avausmaksu ja viiden euron kuukausittainen laskutuslisä. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu kokonaisuudessaan onnistuu ilman lisäkuluja.

Joustolaina lyhyesti

  • Lainasummat 1000, 2000, 3000 ja 4000 euroa
  • Takaisinmaksu 2, 3 tai 4 vuoden kuluessa
  • Kaikkiin lainoihin kuuluu yksi lyhennysvapaa vuosi
  • Lainojen alaikäraja on 25 vuotta

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Jostain syystä Joustolainan sivulta löytyy todella nihkeästi yhteystietoja, ainoastaan postilokero. Yritys on kuitenkin yli 10 vuotta alalla toiminut joten ongelmat ovat epätodennäköisiä.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
PL 399000002 Helsinki

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *