Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pikalaina ilman vakuuksia Vippipalvelusta

Vippipalvelu (Top Finance) tarjoaa uusille asiakkaille 50 euron pikalainoja. Vanhat asiakkaat eli aiemman lainan jo takaisinmaksaneet voivat hakea kaikkia summia aina 500 euroon asti. 50 – 200e laina maksetaan takaisin 14 vuorokauden kuluttua ja isommat lainat 30 vuorokauden kuluttua. Vippipalvelun pikalainan voi saada kun olet vähintään 18-vuotta täyttänyt, raha-asiasi hyvin hoitanut, sinulla on matkapuhelinliittymä ja olet Suomen kansalainen. Palvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 08 – 22.

Vippipalvelu lyhyesti

  • Lainasummat 50- 500€ nopeasti tilille
  • Uusille asiakkaille lainasumma on 50€, tämän jälkeen kaikki summat haettavissa
  • Takaisinmaksu 14 tai 30 päivän kuluessa
  • Alaikäraja 18-vuotta
  • Kaikki Vippipalvelun pikalainat saat ilman vakuuksia tai takaajia

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Palvelun verkkosivulta löytyvät sähköpostiosoite, rekisteriseloste ja postiosoite. Puhelimitse Vippipalveluun ei ainakaan vielä saa yhteyttä. Lainahakemus ja PIN-koodi luodaan aina suojatussa yhteydessä ja asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
asiakaspalvelu@vippipalvelu.fiTop Finance
PL 29, 20541 Turku

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Olen hakenut täältä jo kahteenkin kertaan pientä lainaa ja hakemukseni on varmasti ollut ohjeiden mukainen. Molemmilla kerroilla hakemus kuitenkin hylättiin. Onko tämä joku huijaussivu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *