Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Kulutusluottoa ilman vakuuksia Nopsalainasta

Vuonna 2010 perustettu Nopsalaina.fi on suomen suosituimpia kulutusluotto-yrityksiä. Nopsalaina tarjoaa kulutusluottoa ilman vakuuksia 2000€ – 20000€. Laina-ajan voi valita 6 – 120 kuukauden väliltä. Vakuuksia ei siis tarvita, lainan myöntäminen päätetään pääasiassa tulojesi perusteella. Takaaja tai yhteishakija kuitenkin vaaditaan jos haettava lainasumma on yli 10.000€ tai laina-aika yli 72 kuukautta. Nopsalainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä ja vuosittain on mahdollista saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta

Nopsalainan kulutusluotot on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Lainat ovat kulutusluottovertailussamme poikkeuksetta edullisin tai toiseksi edullisin vaihtoehto. Lainoista peritään vain kertaluonteinen avausmaksu joka on 2000 – 2500€ lainoille 95€, 3000 – 4000€ lainoille 145€ ja tästä suuremmille summille 195€. Lisäksi peritään vain kuukausittainen 8,50€ tilinhoitomaksu.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai vakituisesti suomessa asuva henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja jonka nettotulot ovat lainanhakua edeltävinä kuukausina vähintään 1200€/kk.

Voit hakea lainaa myös puolisosi/avopuolisosi kanssa yhdessä jolloin lainan saannin edellytyksenä ovat vähintään 1600€/kk yhteenlasketut nettotulot. Yhteishakuna lainansaanti helpottuu ja teidän on mahdollista saada suurempi lainasumma. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on helppoa. Täyttäkää lainahakemus normaalisti ja valitkaa vakuus-kohdassa ”Yhteishakija”.

Lainahakemuksen voi tehdä verkossa tai soittamalla asiakaspalveluun. Hakuprosessi nopeutuu kun liität hakemukseen palkkakuitit viimeisiltä 3 kuukaudelta. Alustavan lainapäätöksen saat jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Nopsalainan hyvät puolet ovat

  • Nopsalaina tarjoaa pitkäaikaisia kulutusluottoja erittäin kilpailukykyisillä kokonaiskuluilla
  • Erittäin selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu
  • Lainat soveltuvat hyvin isompaan äkilliseen rahantarpeeseen
  • 22-vuotta täyttänyt voi hakea Ensilainaksi jopa 20000€ kulutusluoton
  • Korkeintaan 10000€ kulutusluottoa voi saada ilman vakuuksia ja takaajia
  • Maksupäivää voi lykätä ilmaiseksi
  • Uusia asiakkaita ei syrjitä, lainasummat ja ehdot ovat samat kuin kanta-asiakkailla

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Nopsalainan verkkosivulta löytyy todella kattavat yhteystiedot nopeasti. Sivulta löytyvät helposti käynti- ja postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja y-tunnus. Lainahakemus täytetään aina suojatussa yhteydessä.

Nopsalainan vakuudettomat kulutusluotot

Nopsalaina kulutusluottoa voi hakea jopa 20.000€, kymmenen vuoden (12kk) laina-ajalla. Vakuuksia ei tarvita mutta yli 10.000€ lainoihin tarvitaan takaaja. Taulukosta näet kokonaiskulut ja kuukausierien suuruuden eri lainasummille. Nämä lainat ovat vain esimerkkejä, Nopsalainan verkkosivulla voit valita täsmälleen sinulle sopivan summan ja laina-ajan.

PikavippiyhtiöLainaAikaKulutYhteensäErät1 eräIkäUusilleLainahakemus

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
09 4259 9691info@nopsalaina.fiBIGBANK AS Suomen sivuliike
PL 334
00101 Helsinki
Erottajankatu 5
00130 Helsinki

Onko sinulla kokemuksia Nopsalaina kulutusluotosta? Arvostele palvelu ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (Ei vielä ääniä)
Ladataan...

2 Replies to “Nopsalaina”

  1. nopsalaina on paras mesta hakea isompaa lainaa. ei välttämättä kaikissa summissa halvin mutta hakemus käsitellään nopeasti ja rahat maksetaan suoraan tilille. olen hakenut ja maksanut takaisin jo kolme tonnin lainaa ilman ongelmia.

  2. Nopsalaina on hyvä paikka ainakin omien kokemuksien pohjalta. Lainaa saa selkeästi ja helposti ilman turhia kuluja. Toinen hyvä on mielestäni Freedom Rahoitus josta voi hakea kulutusluottoja ja suurempiakin lainoja aika nätisti. Kyseessä on siis lainavertailu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.