Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Veronpalautus heti tilille ennakkoon

VeronpalautusNYT (Suomen Ennakkopalautus Oy) on ensimmäinen yritys Suomessa joka maksaa veronpalautuksen heti tilille ennakkoon. Ennakkoa voi hakea kun saat veronpalautusta vähintään 400€, ennakkoa maksetaan enintään 1500€ palautuksista. 400€ veronpalautuksesta saa ennakkoa 320€, 1500€ veronpalautuksesta 1200€ ja kaikki summat tältä väliltä ovat mahdollisia. Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias luonnollinen henkilö ilman maksuhäiriöitä ja hänen tulee olla työsuhteessa. Hakemukseen liitetään kopio veroehdotuksesta eikä siihen saa olla veronpalautusta alentavaa muutosta tulossa. Kopioksi riittää esimerkiksi kamerakännykällä otettu kuva. Laina veronpalautuksesta maksetaan takaisin siten että ilmoitat verottajalle uuden palautustilin joka on siis VeronpalautusNYT:n tilinumero.Palvelussa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja hakemuksista peritään 10 euron maksu. Itse lainan hinta on 25% tilillesi maksettavasta ennakosta ja takaisinmaksu tapahtuu Joulukuussa veronpalautuksen yhteydessä. Asiakaspalvelu on avoinna ja hakemuksia käsitellään arkisin klo 8-20.

VeronpalautusNYT:n etuja ovat

  • Ainut yritys joka myöntää lainaa veronpalautusta vastaan eli ns. veronpalautuslainaa
  • Sinun ei tarvitse odottaa varsinaista veronpalautusta, käytä rahasi kun haluat.
  • Lainan hinta on kiinteä 20% maksettavan lainan määrästä lainan hakupäivästä riippumatta + 10€ hakemusmaksu

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Palvelun verkkosivulta löytyy kaikki asianmukaiset yhteystiedot eli asiakaspalvelun puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja yrityksen y-tunnus. Lainahakemus täytetään ja lähetetään suojatussa yhteydessä joten tietosi ovat turvassa.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
020 787 0680 (ppm)info@veronpalautusNYT.fiSuomen Ennakkopalautus Oy
Lauttasaarentie 54
00200 HELSINKI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *