Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pienlainaa nopeasti tilille Rahahanasta

Rahahana (Lauroo Finance Oy) on pieniin ja lyhytaikaisiin pienlainoihin erikoistunut yhtiö. Lainasummat uusille asiakkaille ovat 50€ tai 100€ sekä kanta-asiakkaille 50€, 100€, 150€, 200€ ja 250€. Kaikkien lainojen laina-aika on 14 vuorokautta ja lainoja voi hakea vähintään 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Katso tarkemmat ikärajaehdot lainataulukosta (alla). Eräpäivää voi siirtää tekstiviestillä 8 vuorokautta kerrallaan lisämaksua vastaan. Rahahana pienlainaa voi hakea joko verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Suurimpien pankkien asiakkaat saavat pienlainan nopeasti pankkitilille jopa  minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Rahahana asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-22 ja lauantaina klo 10-21.

Rahahanan vahvuuksia ovat

  • 14 päivän pieni laina on hyvä ratkaisu äkilliseen pikkurahan tarpeeseen
  • Pienlainaan ei tarvita lainantakaajia tai vakuuksia

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Rahahanan verkkosivulta löytyy nopeasti kaikki tarvittavat yhteystiedot,  y-tunnus ja rekisteriseloste. Pienlainan hakeminen tapahtuu aina suojatussa verkkoyhteydessä.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
asiakaspalvelu@rahahana.fiLauroo Finance Oy
PL 140
00171 HELSINKI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *