Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Nopea laina Rahapuusta

Rahapuu (Maxmani Oy) on pikalainapalvelu josta saat haettua 50e, 100e ja 200e lainoja. Valikoima on siis varsin suppea ja takaisinmaksuaikakin on aina 14 vuorokautta, kyseessä tosiaan on siis nopea laina. Uusille asiakkaille on tarjolla pienemmät lainasummat eli 50 ja 100 e. Kanta-asiakas voi hakea myös isointa eli 200 e lainaa. Lainaa haetaan aina nopeasti tekstiviestillä mutta palveluun pitää ensin tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Ikäraja on palvelussa hilattu varsin korkeaksi eli lainaa voi hakea vain 21-vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla pitää olla julkinen matkapuhelinnumero, hänen pitää olla Suomen kansalainen ja asua vakituisesti Suomessa sekä omata moitteettomat luottotiedot.  Lainaa voi hakea 24-tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä mutta hakemukset käsitellään klo 7-23. Rahapuu asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-16. Rahapuu on hiljattain hyväksytty Suomen Pienlainayhdistyksen jäseneksi joka tarkoittaa sitä että yritys sitoutuu noudattamaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä.

Rahapuun vahvuudet

  • Selkeät lainavaihtoehdot ja nopea takaisinmaksu
  • Lainahakemuksen voi jättää 24-tuntia vuorokaudessa jokaisena päivänä
  • Rahapuu on Suomen pienlainayhdistyksen jäsen

Lainanhaun ja nettisivun turvallisuus

Rahapuu verkkosivu on koko ajan suojatun yhteyden takana. Lainanhaun turvallisuus on lisäksi varmistettu verkkopankkitunnistautumisella ennen kuin lainaa voi hakea tekstiviestillä. Rahapuu ilmoittaa asiakaspalvelun yhteystiedot selkeästi heti etusivulla. Yhteystietoja löytyy mm. puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä yhteystietosivulta fyysinen osoite. Yrityksen y-tunnusta löytyi pienen etsimisen jälkeen rekisteriselosteesta.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600 392040 (1,33 €/min + pvm)asiakaspalvelu@rahapuu.fiMaxmani Oy / Rahapuu
Tesoman valtatie 37
33310 Tampere
Maxmani Oy / Rahapuu
Tesoman valtatie 37
33310 Tampere

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *