Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Rahaa heti Helppolainalta

Helppolaina (Oy Botnia Finance Ab) on Suomalainen lainanantaja joka tarjoaa 100€ – 400€ lainasummia. Ensimmäinen laina voi olla korkeintaan 200€. Helppolaina lupaa lainapäätöksen jopa viidessä minuutissa ja rahat tilille 15 minuutissa. Kaikkien lainasummien takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta (VIP-asiakkaille 14vrk on mahdollinen). 30vrk lainan alle 14 vuorokaudessa takaisinmaksavalle myönnetään alennusta. Lainalle voi hakea myös lisämaksuaikaa mutta kulut tästä ovat kohtuu suuret joten varmistu että saat lainasi maksettua eräpäivään mennessä. Lainaa voi hakea 24-vuotta täyttänyt henkilö jolla on moitteettomat luottotiedot. Sinulla pitää olla lisäksi matkapuhelinliittymä (ei prepaid), vakituinen osoite ja oma pankkitili. Lainaa voi hakea tekstiviestillä tai verkkohakemksella, lainapäätöksen saat tekstiviestinä. Helppolaina asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo. 9-17. Lainaa voi hakea vuorokauden ympäri.

Helppolaina faktat:

  • Lainasummat 100€ – 400€ ilman vakuuksia
  • Ensilaina vähintään 24-vuotiaalle 200€, tämän jälkeen suuremmat summat
  • Rahaa tilille heti jopa viidessätoista minuutissa
  • Lainanhaku tekstiviestillä tai verkkohakemuksella

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Helppolainan verkkosivulta löytyvät kaikki tarvittavat yhteystiedot eli asiakaspalvelun puhelinnumero, sähköpostiosoite, y-tunnus ja postiosoite. Yhteys verkkosivustoon on aina suojattu.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600-13060  (1,95 e / min + pvm)asiakaspalvelu@botniafinance.fiPL 46
65610 MUSTASAARI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *