Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Monetin pikavippi 24h vuorokaudessa

Monetti on pitkäaikainen ja luotettava pikalainayritys joka lainaa 100-1000€ pikavippejä 24h vuorokaudessa. Monetti on osa Folkia AS rahoituskonsernia joka toimii paikallisen finanssivalvonnan alaisuudessa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Uusille asiakkaille tarjotaan summia jopa 300 euroon asti. Laina-ajat ovat 14, 30, 60 ja 90 vuorokautta. Hintavertailuissa Monetin lainat sijoittuvat tasaisesti halvimpien joukkoon. Pikavippiä myönnetään Suomessa vakituisesti asuville yli 21-vuotiaille henkilöille joilla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi hakijalta edellytetään matkapuhelinliittymä, oma pankkitili, verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Lainaa voi hakea nettihakemuksella tai myöhemmin tekstiviestillä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 – 12.15 ja 13.00 – 17.00. Rahansiirrot tapahtuvat arkisin klo 9 – 21 ja viikonloppuisin klo 9 – 19.

Monetti:n etuja ovat

  • Ei tekstiviestikuluja (vain norm. tekstiviestimaksu)
  • Pikavippi 24h – Lainahakemuksen voi jättää koska tahansa
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu kaikissa lainasummissa
  • Reilu 300 euron ensilaina uusille asiakkaille
  • Kaikissa lainasummissa sama 21-vuoden ikäraja
  • Lakien ja säädösten lisäksi noudattaa vastuullisen luotonannon ohjeistusta

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Tärkeimmät yhteystiedot löytyvät heti etusivun alalaidasta mikä on hyvä merkki luotettavuudesta. Yhteystietosivulta löytyy puhelinnumero, faksi, sähköposti- ja postiosoite. Monetti toimii rahoitusalan lakeja ja sääntöjä noudattaen sekä on lisäksi säätänyt oman vastuullisen luotonannon ohjeistuksen.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
09 4241 5724info@monetti.fiMonetti
Folkia AS, Suomen sivuliike
Yrjönkatu 8-10 A 12
00120 Helsinki

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *