Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Luotettava pikalaina Suomivipistä

Suomivippi on nimensä mukaisesta Suomalainen luotettava pikalaina. Suomivipiltä saat 50 – 1000€ pikalainaa vakuudetta ja ilman takaajaa. 18-20 vuotiaille uusille asiakkaille tarjolla on max. 100€ suuruinen pikalaina, yli 20-vuotiaille uusille asiakkaille max. 200€ ja uusille yli 25-vuotiaille asiakkaille maksimissaan 400€ ensilaina. Kanta-asiakas eli ensimmäisen lainansa takaisinmaksanut asiakas voi hakea lainoja aina 1000€ asti. Suomivipin maksuaika on 30, 60 tai 90 vuorokautta lainasummasta riippuen. Uudet asiakkaat hakevat lainaa verkkohakemuksella ja tunnistautuvat verkkopankkitunnuksilla. Kanta-asiakkaat voivat hakea pikalainaa nopeasti tekstiviestitse. Pikalainaa voi hakea 24-tuntia , asiakaspalvelu on avoinna ja lainahakemukset käsitellään ma-la klo 8-20 ja sunnuntaina klo 12-18. Rahat tulevat tilille minuuteissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Lainanhakijan tulee olla Suomessa asuva, Suomen kansalaisuuden omaava luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö.

Luotettava pikalaina Suomivipistä

Suomivipin etuja ovat

  • Suomalainen, halpa ja luotettava lainanantaja
  • Lainaa jopa 1000€ vakuudetta ja ilman takaajaa
  • Selkeä 30, 60 tai 90 päivän maksuaika kaikille lainasummille

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Suomivipin nettisivulta löytyy nopeasti postiosoite, sähköpostiosoite, yrityksen y-tunnus, yhteydenottolomake ja laskutuksen yhteystiedot. Asiakaspalvelun puhelinnumeroa ei kuitenkaan löydy. Lainaa haetaan aina suojatussa yhteydessä joten henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Suomivippi yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
asiakaspalvelu@suomivippi.fiNDN-Yhtiö Oy
PL 57
49401 HAMINA

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Nyt RIITTÄÄ! Lainasin teiltä vuositakaperin sitten rahaa joka on jo ajat sitten maksettu teille takaisin! En HALUA ENÄÄN YHDENYHTÄKÄÄN VIESTIÄ PUHELIMEENI! ”Nyt vapun kunniaksi lainaa ym ym” nyt joulun kunniaksi lainaa” ”nyt muuten vaan lainaa” <– minua ei voisi vähempääkään kiinostaa! EN HALUA ENÄÄ YHTÄÄN VIESTIÄ IKINÄ EN IKINÄ MITÄÄN TEILTÄ ! Tuliko tarpeeksi selvällä suomen kielellä ?!?!?!?!?!?!?! TERVEISIN ERITTÄIN KIUKKUINEN IHMINEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *