Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Lainaa nopeasti Nopsavipistä

Nopsavippi (Top Finance) tarjoaa lainaa nopeasti kaikille täysi-ikäisille, hyvin raha-asiansa hoitaneille Suomen kansalaisille joilla on julkinen matkapuhelinliittymä ja postiosoite Suomessa. Nopsavipistä voit hakea pikalainoja ilman vakuuksia tai takaajia viidestäkymmenestä eurosta aina viiteensataan euroon asti. Uudet asiakkaat voivat hakea ensimmäiseksi lainakseen viisikymmentä euroa ja kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin voit hakea kaikkia lainasummia. Kaikkien lainojen ikäraja on sama eli 18-vuotta. Takaisinmaksu tapahtuu joko neljäntoista (50 – 200€) tai kolmenkymmenen vuorokauden (300-500€) kuluttua lainan saamisesta tilille. Kaikkien asiakkaiden tulee luoda palveluun henkilökohtainen PIN-koodi jonka jälkeen lainaa haetaan joko tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Hakemuksia käsitellään ja rahoja siirretään asiakkaille viikon jokaisena päivänä kello 08 – 22.

Nopsavippi lyhyesti

  • Lainasummat viidestäkymmenestä eurosta viiteensataan euroon
  • Kaikkien lainojen alaikäraja on kahdeksantoista vuotta
  • Takaisinmaksu tapahtuu neljäntoista tai kolmenkymmenen vuorokauden kuluttua lainan vastaanottamisesta
  • Myönnetty laina on nopeasti tilillä, jopa viidentoista minuutin kuluessa

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Nopsavippi ei tarjoa asiakkailleen puhelintukea mutta kaikki muut yhteystiedot sivustolta löytyvät eli sähköpostiosoite, postiosoite, palautelomake ja reksiteriseloste. Lainan hakeminen verkkosivulla tapahtuu aina suojatun yhteyden kautta.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
asiakaspalvelu@nopsavippi.fiTop Finance
PL 29, 20541 Turku

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *