Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Tekstiviestilaina helposti Tekstivipistä

Tekstivippi on Suomen ja samalla koko maailman ensimmäinen pikalainapalvelu. Tekstivippi on osa tunnetun Ferratum Groupin toimintaa mutta toimii itsenäisesti. Lainattavat summat ovat 50€ – 1000€ ja lainaa voi hakea 19-75 vuotias, moitteettomat luottotiedot omaava Suomen kansalainen. Takaisinmaksuaika on 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta lainasummasta riippuen. Uusi asiakas voi hakea ensilainakseen kaikkia summia. Lainaa voi hakea PIN-koodin luomisen jälkeen tekstiviestillä, verkkohakemuksella tai soittamalla. Tekstivippi lainan eräpäivää voi siirtää eteenpäin 7 päivää yhden kerran. Eräpäivän siirto tapahtuu tekstiviestillä joka maksaa vain 2 euroa. Palvelu on avoinna ma-la klo 8-22 ja sunnuntaisin 12-21. Puhelinpalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 12-16. Lainahakemuksen voi jättää koska tahansa mutta käsittely ja rahansiirrot tapahtuvat aukioloaikoina.

Tekstivippi lyhyesti

  • Luotettava, maailman vanhin tekstiviestilaina
  • Selkeästi ja edullisesti hinnoitellut 50e – 1000e lainat ilman vakuuksia tai takaajia
  • Ensilaina jopa 1000 euroa
  • Lainaa voi hakea tekstiviestin ja verkkohakemuksen lisäksi myös soittamalla jolloin Prepaid-liittymä ei ole ongelma

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Kuten kaikki luotettavat pikalainapalvelut, Tekstivippi tarkistaa aina hakijan tiedot ja niiden yhteenpitävyyden. Verkkosivulla asionti on turvallista suojatun https-protokollan ansiosta. Sivulta löytyy kaikki tarvittavat yhteystiedot joskaan ei kaikkein näkyvimmältä paikalta.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
075-325 4450 (0,13e/min+mpm/pvm)asiakaspalvelu@ferratum.fiRatamestarinkatu 11 A
00520 HELSINKI
Ratamestarinkatu 11 A
00520 HELSINKI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *