Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pikavippi osamaksulla

Orkia (Suomen Rahoitusyhtiö Oy) on palvelu josta voit hakea 20 – 1000€ pikavipin osamaksulla. Vipin takaisinmaksuaika määräytyy lainattavan summan mukaan. 20 – 400 euron lainat maksetaan takaisin 7, 14 tai 30 vuorokauden kuluttua. 500 – 1000 pikavipit maksetaan takaisin osamaksulla, kolmessa kuukausierässä. Maksuaikaa tulee siis yhteensä 90 vuorokautta.

Pikavipin hakeminen on helppoa. Voit täyttää hakemuksen joko netissä tai tekstiviestillä koska tahansa. Henkilöllisyytesi tarkistetaan mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksin.

Lainapäätöksen saat palvelun aukioloaikoina jopa minuuteissa ja kun olet hyväksynyt kaikki sopimusehdot, rahat ovat nopeasti tililläsi. Orkia pikavippiä voivat hakea yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset. Lainan saaminen edellyttää että lainan takaajaa.

Miksi valita Orkia?

  • Selkeät pikavippivaihtoehdot sopivat äkilliseen rahapulaan
  • Lainan voi maksaa takaisin sovittua aikaisemmin jolloin korkokulut säästyvät
  • Maksa pikavippi takaisin kätevästi osamaksulla

Onko Orkia luotettava?

Henkilötietojen käsittelyyn on kiinnitetty palvelussa erityistä huomiota. Tietosi pysyvät siis varmasti turvassa. Kaikkien hakijoiden henkilöllisyys tarkistetaan TUPAS-tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Verkkosivusto on oikeaoppisesti SSL-suojattu koko vierailun ajan.

Heti palvelun etusivulta löytyy kaikki tarvittavat yhteystiedot kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja y-tunnus.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Puhelinpalvelu on käytettävissäsi ma-pe klo 10.00-15.00. Hakemuksia käsitellään ja lainoja siirretään joka päivä klo 07.00-23.00.

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600 04660
(1,50€/min + pvm)
asiakaspalvelu@orkia.fiSuomen Rahoitusyhtiö OY

PL 108
00121 Helsinki

Onko sinulla kokemuksia Orkia pikavipistä? Arvostele palvelu ja kerro kokemuksestasi kommenttikenttään!

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 ääntä)
Ladataan...

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *