Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Pikavippi ilman tekstiviestiä Nettivipistä

Nettivippi on lainapalvelu josta voit hakea myös pikavippiä ilman tekstiviestiä. Lainanhaku onnistuu kokonaan ilmaisella verkkohakemuksella. Nettivippi toimii OK Money Finance Oy:n alaisuudessa joka on yksi suomen luotetuimmista rahoitusyhtiöistä. Se on valittu jo kolme kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi pikavippiyritykseksi.

Lainasummat ovat väliltä 60e ja 1000e. 18 – 19 vuotiaat uudet asiakkaat voivat hakea yhdessä erässä takaisinmaksettavia 60e, 120e ja 240e pikavippejä. Yli 20-vuotias kanta-asiakas voi hakea lisäksi 360e vippiä. Yli 23-vuotiaat uudet asiakkaat voivat hakea kaikkia summia aina 1000 euroon asti (poislukien 360e pikavippi). Takaisinmaksuaika vaihtelee pikavipin suuruuden mukaan, voit tarkistaa ajat sivun lopussa olevasta taulukosta. Suurimmissa lainoissa maksuaikaa on jopa 3 kuukautta.

Pikavipin ilman tekstiviestiä saaminen edellyttää että olet lainanantajan vaatiman ikärajan ylittänyt, vakituisesti suomessa asuva henkilö. Omaat lisäksi moitteettomat luottotiedot sekä verkkopankkitunnukset palveluun tunnistautumista varten. Asiakaspalvelun puhelintuki on tavoitettavissa maanantaista sunnuntaihin kello 7-23 välisenä aikana.

Nettivipin etuja ovat

  • Palvelun tarjoaa Suomen luotetuin pikavippiyritys OK Money.
  • 18-19 vuotiaalle jopa 240 euron ensilaina
  • Yli 23 vuotiaalle uudelle asiakkaalle jopa 1000 euron ensilaina
  • Hae pikavippiä ilman tekstiviestiä ja säästä kuluissa
  • Lainahakemuksia otetaan vastaan 24/7 ja käsitellään viikon jokaisena päivänä klo 7-23 joten saat rahasi nopeasti
  • Pikavippien saamiseen ei vaadita vakuuksia tai lainantakausta

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600 15166 (1,50€/min+pvm)asiakaspalvelu@okmoney.fiAurakatu 12 b
20100 Turku
Aurakatu 12 b
20100 Turku

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *