Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Lainaa tekstiviestillä Viestilainasta

Viestilaina (Suomen Viestilaina Oy) on vuonna 2005 toimintansa aloittanut täysin Suomalainen, rahoituspalveluihin erikoistunut yhtiö. Viestilaina on yksi Suomen ensimmäisiä pikavippiyrityksiä ja onkin vakiinnuttanut asemansa luotettavana pienlainapalveluna. Viestilaina on erikoistunut pieniin ja keskisuuriin pikavippeihin, lainasummat ovat 50€, 100€, 200€, 300€, 400€ ja 500€, 600€, 700€, 800€, 900€ ja 1000€. Kaikki lainasummat ovat tarjolla myös uusille asiakkaille. Maksuajan voi valita, se on joko 15pv (1 maksuerä), 30pv (1 maksuerä), 60pv (2 erää) tai 90pv (3 erää) summasta riippuen. Eräpäivää voi siirtää viikon eteenpäin pelkän 5€ tekstiviestin hinnalla. Viestilainan hakeminen edellyttää että olet yli 18-vuotias, hyvin raha-asiasi hoitanut henkilö jolla on vakituinen osoite Suomessa. Ensimmäinen laina haetaan tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksin mutta jatkossa lainan voi hakea pelkällä tekstiviestillä tai ilmaisella nettihakemuksella. Viestilaina asiakaspalvelu on avoinna ma-la klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 13-17.

Viestilainan vahvuuksia ovat

  • Vuodesta 2005 asti toiminnassa ollut luotettava pikavippiyritys
  • Viestilaina on Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäsen ja sitoutunut noudattamaan sen eettisiä sääntöjä.
  • Kaikkia (max. 1000€)  lainoja voi hakea myös kaikki yli 18-vuotiaat uudet asiakkaat.
  • Viestilainalla on lainavertailumme kolmanneksi edullisin 50€ pikavippi ja edullisin 500€ laina.
  • Lainapäätöksen saat alle tunnissa, jopa minuuteissa hakemuksen jättämisen jälkeen.
  • Viestilainasta voi hakea lainaa tekstiviestillä tai ilmaisella nettihakemuksella.

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Yhteys sivustoon on salattu koko vierailun ajan joten tietosi ovat turvassa. Kaikki oleelliset yhteystiedot löytyvät heti etusivulta. Viestilaina on Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäsen. Sivustolta löytyy asiakaspalvelun puhelinnumero, sähköpostiosoite, y-tunnus ja postiosoite eli kaikki tarvittavat yhteystiedot.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600 304040 (1,17e/min+pvm)asiakaspalvelu@viestilaina.fiSuomen Viestilaina Oy
PL 27
60101 SEINÄJOKI

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *