Huom! Tämä palvelu on lopettanut toimintansa tai yhteistyön kanssamme. Voit etsiä vastaavaa lainaa pikavippi– ja kulutusluotto-vertailuistamme.

Kulutuslaina PikalainaX palvelusta

PikalainaX (Suomi Rahoitus Oy) tarjoaa nopeaa ja luotettavaa kulutuslainaa jopa 500e kerrallaan. Avainlipulla palkittu pikalainapalvelu on kätevä ja joustava tapa rahoittaa yllättävät ja äkilliset hankinnat tai kulut. Lainan takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Lainan saaminen edellyttää että olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja sinulla on moitteettomat luottotiedot. Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina lähes välittömästi ja rahat ovat tililläsi jopa minuuteissa.  Kulutuslainaa myönnetään uusille asiakkaille maksimissaan 200 euroa ja kanta-asiakkaille (aiemman lainan jo takaisinmaksaneille) 500 euroa. Katso lainojen kulut ja tarkemmat ikärajatiedot taulukosta sivun lopussa. Takaisinmaksuaika on 14 vuorokautta mutta tämän voi tuplata korvausta vastaan (pienet lainat 10e ja isot lainat 20e). Lainaa voit hakea tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Palvelun aukioloaikoina (arkisin 9-20, la 10-18) rahat ovat tililläsi jopa minuuttien kuluessa. Hakemuksen voit kuitenkin jättää koska tahansa.

PikalainaX pähkinänkuoressa

  • 30e – 500e kulutuslaina tilille jopa minuuteissa
  • PikalainaX:n vippeihin ei tarvita takaajia tai vakuuksia
  • Maksuaikaa 14 vuorokautta ja mahdollisuus laina-ajan tuplaamiseen
  • Alaikäraja 18-vuotta, 21-vuotta täyttäneille tarjolla laajempi lainavalikoima

Verkkosivun ja lainanhaun turvallisuus

Nettisivustolta löytyy todella kattavat yhteystiedot eli sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite, rekisteriseloste ja y-tunnus. Lainan verkkohakemus täytetään aina suojatussa yhteydessä. PikalainaX on Suomen Yrittäjien jäsen ja sille on myönnetty Avainlippu tunnustuksena palvelun ja tuotteen erinomaisesta laadusta ja turvallisuudesta sekä yhteiskuntavastuullisista toimintatavoista.

Yhteystiedot

PuhelinSähköpostiPostiosoiteKäyntiosoite
0600-02250 (0,99 € / min)info@pikalainax.fiSuomi Rahoitus Oy
PL 14
02601 ESPOO

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *